Frank Løke:

Derfor angrer han ingenting

- Jeg får kjeft av familien hele tida.

VELOMTALT: 2018 ble året da Frank Løke (38) for alvor gjorde sitt inntog i kjendisverdenen, på godt og vondt. Slik oppsummerer han sitt eget år. Foto: TV 2, Dagbladet, TV 2
VELOMTALT: 2018 ble året da Frank Løke (38) for alvor gjorde sitt inntog i kjendisverdenen, på godt og vondt. Slik oppsummerer han sitt eget år. Foto: TV 2, Dagbladet, TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2017: Frank Løke (38) presenteres som en av deltakerne i andre sesong av «Farmen kjendis». Men hvem er han, egentlig? Vi vet at han er tidligere landslagsspiller i håndball, med et visst «badboy-stempel», og at han er en av brødrene til håndballdronning Heidi Løke (36).

Resten må vi faktisk google, da han tross alt er en nykommer i underholdningssegmentet.

Jula 2018: Vi har strengt tatt ikke behov for å google Frank Løke lenger, men gjør det likevel. Som forventet er innholdet i søket ikke til å kjenne igjen. Nå er han aller minst ekshåndballspiller, heller skandalemaker, artist(!) og tv-klovn.

- Galskapens år

Hva skjedde? Allerede nå er det vel på sin plass å nevne at Dagbladet, med sine godt over femti publiserte Frank Løke-artikler gjennom 2018, må ta sin del av æren (eventuelt skylda) for det ovennevnte «stilskiftet».

Selv beskriver han det slik:

- 2018 var året der Norge oppdaget at jeg fortjente en plass på tv og i rampelyset. Jeg velger å kalle det galskapens år. Hvem vet hva som skjer når jeg faktisk kommer i 40-årskrisa, ypper Løke, og viser fram et glis vi har sett altfor mange ganger i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer