Dolly Parton:

Derfor beholder hun sminken på om natta

Avslører sine skjønnhetshemmeligheter i nytt intervju.

OPPTATT AV UTSEENDET: Countrydronningen Dolly Parton er kjent for å være tilhenger av kosmetiske inngrep og er svært opptatt av sitt eget utseende. Nå avslører hun sine skjønnhetsrutiner. Her er hun avbildet med skuespiller Jennifer Aniston i desember. Foto: NTB Scanpix
OPPTATT AV UTSEENDET: Countrydronningen Dolly Parton er kjent for å være tilhenger av kosmetiske inngrep og er svært opptatt av sitt eget utseende. Nå avslører hun sine skjønnhetsrutiner. Her er hun avbildet med skuespiller Jennifer Aniston i desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dolly Parton (73) er for mange en svært folkekjær og legendarisk countryartist.

73-åringen har gjennom årenes løp stått for en rekke minneverdige øyeblikk, og ikke minst har hun preget spaltene med sine oppsiktsvekkende uttalelser om blant annet kropp og plastiske operasjoner.

Parton er som kjent stor tilhenger av kosmetisk kirurgi, og hennes kropp og utseende har vært gjenstand for mye debatt og kritikk gjennom hennes over 40 år lange tid i rampelyset.

Nå avslører sangeren - som har et av verdenshistoriens mest kjente brystparti - at hun sover med sminke om natta. Det er det en helt spesiell årsak til.

Alltid beredt

Den verdenskjente artisten fjerner nemlig ikke sminken om kvelden i tilfelle noe uforutsett skulle skje i løpet av natta, som for eksempel en brann.

- Jeg vasker ansiktet om morgenen. Man vet aldri om bussen vil bli ødelagt, du vet aldri om du skal sjekke inn på hotell et sted - eller om det oppstår en brann. Så jeg lar sminken være på om natta og renser ansiktet om morgenen, sier countrydronningen i et større intervju med The New York Times.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer