Musikk:

Derfor ble det kroken på døra for 90-tallets største grupper

Mens noen ikke snakker med hverandre, er andre mer enn åpne for en gjenforening.

PÅ TOPP: Destiny's Child kastet inn håndkle i 2005. F.V: Kelly Rowland, Beyonce Knowles og Michelle William. Foto: NTB / Scanpix
PÅ TOPP: Destiny's Child kastet inn håndkle i 2005. F.V: Kelly Rowland, Beyonce Knowles og Michelle William. Foto: NTB / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Man kan si hva man vil om 90-tallet, men at det var et tiår som satte spor på musikkhistorien, er det liten tvil om.

Da flere av de største jente- og guttegruppene begynte å trekke seg tilbake etter årtusenskiftet, var det flere som ikke trodde sine egne ører.

I etterdønningene av gruppe-oppløsningene var det også duket for mye drama, sorg, og store solo-karrierer.

Boybandet Nsync ble dannet i Orlando, Florida i 1995. Bandet slo gjennom med singlene «I want you back» og «Tearin' up my heart» fra albumet «*NSYNC» fra 1997. Gruppa holdt koken til 2002, da frontvokalist Justin Timberlake bestemte seg for å forlate gruppa. Senere samme år debuterte han med sitt soloalbum, «Justified».

Ifølge nettstedet etonline.com, hadde Timberlake i forkant av soloalbumet fått en telefon fra Michael Jackson, som ønsket å lage en duett med Timberlake alene.

Det er imidlertid ikke sure miner mellom guttene i gruppa etter at de gikk hvert til sitt. I 2013 gjorde de en comeback-opptreden på MTV Movie Music Awards.

Skjebnejentene

Allerede i 1990 ble jentegruppa Destiny's Child dannet. Med låter som «Say my Name» og «Survivour» tronet de høyt oppe på histlistene over hele verden gjennom 90-tallet. I 2006 var det imidlertid kroken for døra for jentene, og det annonserte de under en konsert i Barcelona mot slutten av 2005.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer