Colton Underwood og Cassie Randolph:

Derfor ble det slutt

«The Bachelor»-stjerna avslører detaljer om bruddet i ny bok.

BRUDD: I mai i fjor ble det kjent at Colton Underwood og Cassie Randolph hadde gått hver til sitt. Nå har sannhetens time kommet. Foto: Danny Moloshok / Invision / NTB
BRUDD: I mai i fjor ble det kjent at Colton Underwood og Cassie Randolph hadde gått hver til sitt. Nå har sannhetens time kommet. Foto: Danny Moloshok / Invision / NTB Vis mer
Publisert

Colton Underwood (28) har siden han ble utpekt som den 23. «Ungkaren» i 2019 skapt en rekke overskrifter. Han ble frontfigur i det som skulle vise seg å bli en av programmets mest spektakulære sesonger - og det har heller ikke vært stille rundt 28-åringen i etterkant.

Flere lot seg begeistre da Underwood ble valgt til programmet, som i USA er best kjent som «The Bachelor». En ung, kjekk mann, som ikke trengte å gjøre annet enn å smile før ungpikehjertene smeltet.

Hjertet hans tilhørte imidlertid Cassie Randolph (25), som var en av kvinnene som kjempet om kjærligheten hans i programmet. Hun var nemlig grunnen til at han valgte å avbryte programmet før planlagt slutt, fordi han ønsket å bevise overfor Randolph at han elsket henne - som for øvrig også var en av grunnene som gjorde sesongen så spektakulær.

ALDRI SKJEDD FØR: I programmet «Ungkarskvinnen» pleier det å gå en hel sesong før hovedpersonen velger seg en frier. Tidenes eldste «Ungkarskvinne», Clare Crowley, trengte bare to uker. Men er de fortsatt sammen? Video: ABC Vis mer

Det skulle derimot ikke bli dem i det lange løpet, da de i mai i fjor kunne avsløre at de hadde gått hver til sitt. Tida etter har vært preget av intriger, og de har tilsynelatende ikke beholdt et godt vennskap.

Nå avslører imidlertid Underwood grunnen bak bruddet - som for mange kom som et sjokk.

Tatt på senga

Det er i sin nye bok, «The First Time: Finding Myself and Looking for Love on Reality TV», realitystjerna nå åpner seg, ifølge US Weekly.

Underwood ble i april smittet av coronaviruset, og tilbrakte ukene i isolasjon hjemme hos foreldrene til Randolph. Etter at han ble friskmeldt skal de begge ha gledet seg til å komme tilbake til hver sin leilighet.

«Før vi dro tok hun meg til side og fortalte meg at hun sleit med alt i forholdet vårt, og visste ikke hva hun skulle gjøre.», skriver han i boka, ifølge US Weekly.

KLARTE IKKE MER: Cassie Randolph endte forholdet til Colton Underwood etter mindre enn to år som par. Foto: ENT / Splash News / NTB
KLARTE IKKE MER: Cassie Randolph endte forholdet til Colton Underwood etter mindre enn to år som par. Foto: ENT / Splash News / NTB Vis mer

Ifølge Underwood skal han ikke ha sett dette komme, til tross for at de hadde hatt noen få uenigheter her og der.

«Jeg innså ikke hvor mye disse små tingene hadde påvirket henne. Det kjentes ut som tusen papirkutt. Øynene hennes var fulle av tårer mens hun forsøkte å forklare, og sleit med å finne de riktige ordene og grunnene som ga mening. Men ingenting ga mening - i hvert fall ikke for meg».

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Det tidligere paret skal likevel ha forsøkt å leve som et par i noen uker, før Randolph konkluderte med at ting ikke føltes noe annerledes.

Cassie Randolph er ifølge US Weekly klar over innholdet i boka og har gitt samtykke til det som står i den. Hun har derimot ikke kommentert boka ytterligere.

Anklaget for å kapitalisere

Selv om Randolph nå skal ha gitt samtykke til det som står skrevet om forholdet i boka, skal ikke dette ha vært en enkel prosess.

I fjor sommer langet hun nemlig ut mot eksen på Instagram, der hun blant annet anklaget ham for å kapitalisere på bruddet.

«Mandag kveld informerte du meg om at du ønsker å tjene penger på bruddet vårt ved å skrive et nytt kapittel, hvor du ønsker å fortelle om din opplevelse med covid-19 (da du bodde hos min familie til du ble frisk), og om bruddet vårt», skrev hun.

SINGEL: Iselin Nordøy ble kjent da hun fant kjærligheten på «Love Island». Kjærligheten tok slutt i fjor sommer, og nå forteller Iselin om hvordan singeltilværelsen er. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch / Rød Løper Vis mer

Randolph hevdet videre at Underwood ikke hadde spurt henne om tillatelse til dette, til tross for at store deler ville omhandle henne.

En representant for Underwood uttalte imidlertid til E! News at anklagene ikke stemmer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer