Frank Løke:

Derfor ble det stille

Snart to år etter det famøse «Skal vi danse»-stuntet, lever Frank Løke (40) et tilsynelatende tilbaketrukket liv.

NY HVERDAG: Det er ikke lenge siden den tidligere håndballproffen Frank Løke (40) skapte daglige overskrifter i norsk presse. Så ble det brått stille. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY HVERDAG: Det er ikke lenge siden den tidligere håndballproffen Frank Løke (40) skapte daglige overskrifter i norsk presse. Så ble det brått stille. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De færreste unngikk å legge merke til oppstyret som herjet i norsk offentlighet høsten 2018, da urokråka Frank Løke (40) strippet ned til borat-truse i beste sendetid på TV 2, som deltaker i familieprogrammet «Skal vi danse».

Det famøse stuntet skulle sørge for massiv medieoppmerksomhet, og kostet Løke «Skal vi danse»-plassen - som den første i historien til å hives ut av programmet. 40-åringens manglende anger og påfølgende rappkjefta uttalelser, tok for alvor den pensjonerte håndballspilleren inn i rampelyset.

Så ble det brått stille. Har Løke lagt spilloppmakeriet sitt på hylla, og lever tilbaketrukket som en angrende synder? Det er i så fall bare en ønsketenkning - om vi skal tro ham selv.

- Revet med

- Jeg kjenner meg selv såpass godt, at jeg er sikker på at «Skal vi danse»-stuntet kunne skjedd igjen. Skulle jeg gjort noe annerledes, så måtte det vært å kaste klærne litt seinere i sesongen - slik at jeg kunne laget show på flere sendinger. Man blir jo revet med, erkjenner Løke til Dagbladet over telefon, og legger - noe ydmykt - til:

- Det virker som om flere ler av dette nå, og hvor dum hele greia egentlig var.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer