Atle Pettersen:

Derfor ble han avholds

Atle Pettersen skulle bare være avholds noen få måneder. Slik ble det ikke.

HOLDER SEG EDRU: Atle Pettersen er åpen om å være avholds. Nå forteller han hvorfor han sluttet å drikke. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
HOLDER SEG EDRU: Atle Pettersen er åpen om å være avholds. Nå forteller han hvorfor han sluttet å drikke. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For fem år siden startet artist og «Beat for beat»-programleder Atle Pettersen (31) på et privat prosjekt, som i utgangspunktet skulle vare i bare fem måneder.

Nå, hele fem år seinere, har han fremdeles ikke gitt etter og gått tilbake til den gamle vanen.

- Jeg slutta fordi jeg begynte å trene. Det begynte som et prosjekt hvor jeg tenkte jeg skulle se hvor bra form jeg kunne komme i. Da fant jeg ut at jeg må slutte å spise godteri og tenke mer gjennom at det ikke er bearnéssaus på alt jeg spiser til middag - og så måtte jeg slutte å drikke alkohol, sier han når han denne uka gjester podkasten «Åpen journal» med Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug.

Havnet på legevakta

Pettersen sluttet altså å drikke alkohol, og drikker i dag overhodet ikke øl eller vin. Han kan imidlertid avsløre at han har hatt to utskeielser i løpet av de siste åra.

Det var da han giftet seg med kona Cathrine Eide i Hellas i 2019, og utdrikningslaget sitt. Tidligere har programlederen fortalt på «Senkveld» at han endte opp på legevakta i forbindelse med bryllupet.

- Kort fortalt, så var det et nachspiel og en jacuzzi. Jeg skulle ut av jacuzzien, og en kompis skulle lage litt guttastemning og dra av meg shortsen, sa han da.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer