Eurovision:

Derfor ble hun borte

Plutselig forsvant Eurovision-programlederen fra livesendinga. Nå forklarer hun hvorfor.

PROGRAMLEDERTRIO: Alessandro Catalan, Laura Pausini og Mika ledet Eurovision 2022. Foto: Luca Bruno / AP / NTB
PROGRAMLEDERTRIO: Alessandro Catalan, Laura Pausini og Mika ledet Eurovision 2022. Foto: Luca Bruno / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den italienske programlederen Laura Pausini (47) var en av tre som ledet seerne gjennom Eurovision Song Contest lørdag kveld. De to andre var henholdsvis Alessandro Cattelan (42) og artisten Mika (38).

Under presentasjonen av artistene var det imidlertid de to sistnevnte som hovedsakelig styrte showet, da Pausini plutselig forsvant fra skjermen.

Da hun etter hvert returnerte ble det kommentert av programlederkollegaene og Mika ga henne et kyss på hodet. Noen forklaring på hva som hadde skjedd kom derimot ikke.

ALENE: Alessandro Cattelan og Mika ledet showet alene en periode da Laura Pausini forsvant. Foto: Marco Piovanotto/ABACA/NTB
ALENE: Alessandro Cattelan og Mika ledet showet alene en periode da Laura Pausini forsvant. Foto: Marco Piovanotto/ABACA/NTB Vis mer

Nå har hun tatt til Instagram for å oppklare mysteriet overfor nysgjerrige Eurovision-seere. Det melder Expressen.

«Så mye kjærlighet dere har vist meg fra hele verden - takk! Jeg ville bare forsikre dere om at jeg har det bra». Slik innleder hun innlegget.

«Under finalen fikk jeg blodtrykksfall og av den grunn måtte jeg hvile i rundt tjue minutter, etter råd fra legene som hjalp meg».

VANT EUROVISION: Her får de vite at de vant Eurovision 2022. Video: NRK Vis mer

Videre skriver hun at de siste seks månedene har vært fullstappet av jobb, og at hun etter hvert ga etter for mye stress. Hun understreker at hun uansett er svært glad for at hun kunne avslutte kvelden sammen med Mika og Cattelan.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer