Allison Mack:

Derfor ble hun med i sexkulten

- Følte jeg var en bedrager.

DØMT: I 2018 ble Allison Mack dømt til fengsel for rekruttere kvinner inn i sexkulten NXIVM. Foto: Mark Lennihan/ AP
DØMT: I 2018 ble Allison Mack dømt til fengsel for rekruttere kvinner inn i sexkulten NXIVM. Foto: Mark Lennihan/ AP Vis mer
Publisert

I 2006 ble «Smallville»-stjerna Allison Mack (40) medlem av sexkulten NXIVM.

I den nye podkasten «Infamous: Inside America's Biggest Scandals» avsløres det nå hvorfor 40-åringen ble medlem av den mye omtalte kulten.

Page Six har også omtalt saken.

SKANDALE: I fjor ble den tidligere skuespilleren Allison Mack tiltalt for å ha rekruttert kvinner til Nxivm, en såkalt sexkult. Nå har hun sagt seg skyldig i saken. Video: Reuters. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

- Jeg flyttet til Albany, NXIVM sitt hovedkvarteret, for å fylle en tomhet og finne sjela i meg selv igjen, hvis det gir mening, forklarte hun i et intervju fra 2017, som denne uka ble spilt av i podkasten.

- Jeg spurte Keith om han ville hjelpe meg å bli en god skuespiller igjen, fordi jeg følte at jeg var en bedrager, la hun til.

Dømt

I 2021 ble Mack dømt til tre års fengsel, etter å erkjent straffskyld for å ha rekruttert intetanende kvinner til den kultliknende sexgruppa.

Mack skal ha kommet med lovnader til kvinnene om at dette var en selvhjelpsgruppe, mens de i virkeligheten ble rekruttert som sexslaver for gruppas leder, Keith Rainere (62).

AVDEKKET: En rekke personer er nå mistenkt for slaveri og seksuelle overgrep, blant annet mot mindreårige. Video: Politiet Vis mer

Kvinnene skal blant annet ha blitt beordret til å referere til Rainere som «The Vanguard», og ble brennemerket med hans initialer. De skal også ha blitt tvunget til å gjennomføre tungt fysisk arbeid og følge ekstreme dietter for å opprettholde det han så som «attraktiv fysikk».

Kultleder Rainere ble selv arrestert og siktet for sexhandel, pengeutpressing og besittelse av overgrepsmateriale av barn, i 2018. Han nektet straffskyld på alle punkter, men ble ikke trodd i retten.

Dermed ble han dømt til 120 år i fengsel.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer