Prinsesse Diana:

Derfor boikottet Diana luksusdesigneren etter skilsmissen

- Jeg kan ikke bruke sammenflettede C-er.

36 ÅR SIDEN: Det var i 1996 skilsmissen mellom prins Charles og prinsesse Diana ble et faktum. Her avbildet i 1982 sammen med deres førstefødte, prins William. Foto: NTB scanpix
36 ÅR SIDEN: Det var i 1996 skilsmissen mellom prins Charles og prinsesse Diana ble et faktum. Her avbildet i 1982 sammen med deres førstefødte, prins William. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor var det 20 år siden en historisk hendelse som preget verden for alltid. Prinsesse Diana av Wales var på ferie med kjæresten sin i Paris, da hun på tragisk vis ble drept i en bilulykke i Pont de l'Alma-tunnelen.

Hun ble bare 36 år gammel, men sørget for å markere sin tid på jorda godt. Hun huskes fortsatt for sin jordnære holding og sitt filantropiske arbeid. Mens enkelte kongelige har sine svin på skogen, kan Dianas «vandel» nærmest sies å være plettfri.

Da hun i 1996 kunngjorde at hun skulle skille seg fra prins Charles, skapte det overskrifter verden over. I tida etterpå har det også dukket opp en rekke detaljer som har vekket oppsikt.

Man kan si mye om den avdøde prinsessa, men de fleste vil nok si seg enig i at hun kunne kle seg, noe som ble markert i fjor via en egen utstilling på Kensington Palace, til ære for henne og hennes verdenskjente plagg.

Personlig årsak

Diana hadde en spesiell interesse for mote, og store designere ville gjerne se sine kreasjoner på den populære prinsessa. Hun var ofte å se i antrekk fra blant andre Jimmy Choo, Versace og Christian Dior.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer