Zlatan Ibrahimovic og Helena Seger:

Derfor bor de ikke sammen

- Det er ikke lett, sier fotballspilleren.

BOR IKKE SAMMEN: Zlatan Ibrahimovic og Helena Seger har vært et par i en årrekke, men de bor ikke sammen. Foto: Charles Platiau / Reuters / NTB
BOR IKKE SAMMEN: Zlatan Ibrahimovic og Helena Seger har vært et par i en årrekke, men de bor ikke sammen. Foto: Charles Platiau / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Zlatan Ibrahimovic (40) er uten tvil en av verdens beste og mest omtalte fotballspillere - både for spillet på gressmatta, men også for sin frittalende væremåte.

På privaten holder han imidlertid litt mer igjen. Fotballspilleren møtte i 2002 den 11 år eldre modellen Helena Seger (51) på en parkeringsplass i Malmö, og falt pladask.

- Han hadde dobbeltparkert sin Ferrari ved siden av min Mercedes. Jeg var i dårlig humør og freste at han skulle flytte bilen. Jeg tror han ble trigget av holdningen min, uttalte hun i et sjeldent intervju med Elle.

Sammen har paret sønnene Maximillian (15) og Vincent (13).

KRITIKK: Flere reagerer etter at Zlatan Ibrahimovic ble avbildet på en restaurant i Milano. Video: Rødt Kort. Vis mer

- Det er ikke lett

I et ferskt intervju med britiske The Guardian letter fotballspilleren på sløret om familielivet, noe han imidlertid ikke ofte gjør.

Mens Zlatan dominerer på fotballbanen er Helena og sønnene bosatt i Stockholm - fordi paret ønsker at barna skal gå på svensk skole. Det betyr også at paret ikke har bodd sammen på flere år.

- Det er ikke lett, men kona mi tar seg av barna. Vi får det til å fungere. Når det er fritid kan vi møtes og da er vi lykkelige, sier han om familiesituasjonen.

TØFT: Zlatan Ibrahimović (39) er tilbake på det svenske landslaget. Men på pressekonferansen mandag 22. mars måtte han ta han pause da han fikk dette spørsmålet. Bilder fra Expressen. Vis mer

- Jeg var ensom

40-åringen forteller også at pandemien har vært tøff for familien, spesielt da han ikke kunne reise for å besøke dem.

- Jeg var ensom. Ting var veldig strengt og du kunne ikke reise. Det var rart, fordi i de øyeblikkene skal du være med dine nærmeste, men jeg kunne ikke det, sier han, og legger til:

- Men da samfunnet åpnet litt reiste jeg hjem og var med familien i to måneder.

Fotballspilleren har spilt for gigantklubber som Inter, Juventus, Barcelona og PSG. I dag har han returnert til Italia for å spille for AC Milan.

Han er også på topplista over fotballspillere med flest følgere på Instagram, med sine 51,3 millioner følgere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer