Zlatan Ibrahimovic og Helena Seger:

Derfor bor de ikke sammen

- Det er ikke lett, sier fotballspilleren.

BOR IKKE SAMMEN: Zlatan Ibrahimovic og Helena Seger har vært et par i en årrekke, men de bor ikke sammen. Foto: Charles Platiau / Reuters / NTB
BOR IKKE SAMMEN: Zlatan Ibrahimovic og Helena Seger har vært et par i en årrekke, men de bor ikke sammen. Foto: Charles Platiau / Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Zlatan Ibrahimovic (40) er uten tvil en av verdens beste og mest omtalte fotballspillere - både for spillet på gressmatta, men også for sin frittalende væremåte.

På privaten holder han imidlertid litt mer igjen. Fotballspilleren møtte i 2002 den 11 år eldre modellen Helena Seger (51) på en parkeringsplass i Malmö, og falt pladask.

- Han hadde dobbeltparkert sin Ferrari ved siden av min Mercedes. Jeg var i dårlig humør og freste at han skulle flytte bilen. Jeg tror han ble trigget av holdningen min, uttalte hun i et sjeldent intervju med Elle.

Sammen har paret sønnene Maximillian (15) og Vincent (13).

- Det er ikke lett

I et ferskt intervju med britiske The Guardian letter fotballspilleren på sløret om familielivet, noe han imidlertid ikke ofte gjør.

Mens Zlatan dominerer på fotballbanen er Helena og sønnene bosatt i Stockholm - fordi paret ønsker at barna skal gå på svensk skole. Det betyr også at paret ikke har bodd sammen på flere år.

- Det er ikke lett, men kona mi tar seg av barna. Vi får det til å fungere. Når det er fritid kan vi møtes og da er vi lykkelige, sier han om familiesituasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer