Siri Avlesen-Østli og «Skal vi danse»:

Derfor bor hun på hotell

Siri Avlesen-Østli er en meget travel kvinne for tida.

«SKAL VI DANSE»: Siri Avlesen-Østli forklarer hvorfor hun nå ikke bor sammen med mannen og barna. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Celina Morken Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Skal vi danse» begynner å nærme seg slutten, og konkurransen tilspisser seg. Åtte av tolv deltakere har røket ut, og på lørdag kveld må nok en kjendis legge danseskoa på hylla.

De gjenværende deltakerne er tidligere kombinertløper Magnus Moan (38), sportsanker Simon Nitsche (29), artist Øyvind «Vinni» Sauvik (45) og programleder Siri Avlesen-Østli (37).

Sistnevnte kunne nylig avsløre at hun skal lede den kommende sesongen av «The Voice». Øyvind Mund har ledet sangkonkurransen siden 2012, da første program gikk på lufta - men har nå gitt stafettpinnen videre til Avlesen-Østli.

Null bidrag hjemme

Dermed er det mange baller i lufta for tobarnsmora med både dans- og sangprogram, og da Dagbladet møtte henne utenfor dansesenteret forrige uke kunne hun fortelle at det blir lite tid til andre ting:

- Jeg har ikke sett familien den uka her egentlig, innrømmet hun.

- Nå jobber jeg jo i «The Voice» i tillegg så det sitter jeg med det hele kvelden, og så er jeg her til det stenger.

Nå som dansekonkurransen nærmer seg slutten må kjendisene levere to danser hver på lørdagskveldene. Det resulterer i utallige timer på dansesenteret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer