Meghan Markle:

Derfor bruker hertuginne Meghan for store sko

36-åringens spesielle fottøy-vaner skaper overskrifter.

HEMMELIG TRIKS: Hertuginne Meghan (36) trives godt i høye hæler. Helst litt for store, vel å merke. Her fra Royal Ascot forrige uke. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG TRIKS: Hertuginne Meghan (36) trives godt i høye hæler. Helst litt for store, vel å merke. Her fra Royal Ascot forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden amerikanske Meghan Markle (36) «bare» var en helt moderat kjent skuespiller i USA. At hun forelsket seg i britiske prins Harry (33) skulle raskt forandre livet hennes for alltid, for nå er hun en av verdens desidert mest omtalte kvinner.

Hver eneste bevegelse hun foretar seg i det offentlige rom blir iakttatt, det samme gjelder den ferske hertuginnens klesstil.

Motesansen hennes er nemlig blitt heftig diskutert det siste året. Mange var tidlig ute med å døpe henne til stilikon, en tittel hun på mange måter har levd opp til på offisielle oppdrag og ellers rundt om i Londons gatebilde.

Spesielt skotriks

Nå får hun også skryt for et skotriks som motepressen har bitt seg merke i.

Er du kongelig, er det nærmest påkrevd at du går i høye hæler. Kongemedlemmer som kronprinsesse Mette-Marit (44), dronning Maxima (47), hertuginne Kate (36) og selv dronning Elizabeth (92) blir uhyre sjelden sett uten fottøy som rekker flere centimeter over bakken.

Det kan være tungt å spasere en hel dag rundt i høye sko, spesielt om du er glad i hæler som er like høye som Meghans. Da de offisielle forlovelsesbildene ble tatt i fjor, hadde hun på seg et par hæler i lyst, semsket skinn fra luksusmerket Aquazzura.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer