Will Smith:

Derfor bryter stjerna sammen

Skuespilleren tar til tårene når han møter kollegaen igjen etter nesten 30 år.

STERKT: Will Smith og Janet Hubert var kolleger i «Fresh Prince of Bel Air» helt til de ikke var det, og så snakket de ikke sammen på 27 år. Nå møtes de endelig igjen. Video: Red Table Talk / Facebook Watch Vis mer
Publisert

- Jeg har tatt over «Red Table Talk» for å snakke om noe som har plaget meg i nesten 30 år. Dette året var det 30-års jubileum for «Fresh Prince of Bel Air», og min smertefulle situasjon er om nettopp «Fresh Prince». Jeg hadde en feide, en ordkrig med Janet som jeg aldri trodde skulle løse seg.

Slik åpnet skuespiller Will Smith (52) sin egen episode av det populære programmet «Red Table Talk». Ordene er gjengitt av People. Vanligvis er det kona, Jada Pinkett Smith (49), dattera, Willow Smith (20), og svigermora, Adrienne Banfield Norris (67) som leder programmet.

Denne gangen har imidlertid Smith selv fått ta ordet i en helt egen episode, og det skal vise seg å være alt annet enn enkelt for skuespilleren.

EKSKLUSIVT: Will Smith og Airbnb leier ut villaen fra serien «Fresh Prince of Bel-Air». Foto: Instagram/willsmith / Airbnb Vis mer

Offentlig feide

I tv-serien «Fresh Prince of Bel Air» var Will Smith kjent som den kule og morsomme gutten fra West Philadelphia, som gjør livet hakket mer utfordrende og spennende for sine rike slektninger i Bel Air i Los Angeles.

POPULÆR: Will Smith ble kjent gjennom Fresh Prince of Bel Air. Her avbildet med James Avery og Janet Hubert, som spilte onkel Phil og tante Viv i serien. Foto: Moviestore/REX/NTB
POPULÆR: Will Smith ble kjent gjennom Fresh Prince of Bel Air. Her avbildet med James Avery og Janet Hubert, som spilte onkel Phil og tante Viv i serien. Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer

For skuespilleren Janet Hubert (64), som spilte Wills tante Viv i seriens første tre sesonger, har de siste 27 åra vært alt annet enn enkle, og skal vi tro henne selv er det 52-åringen som skal ha noe av skylda for det.

De to skuespillerne skal nemlig ha hatt en rekke uoverensstemmelser i forbindelse med innspillingen. Dette velger de nå å åpne seg om i anledning seriens 30-årsjubileum, der de begge uttrykker at de ønsker å begrave stridsøksa - for første gang på 27 år.

Hubert forlot humorserien i 1993, etter det som den gang skal ha vært «kreative uenigheter». Hun ble da erstattet med Daphne Maxwell Reid (72).

- Vi snakket aldri offentlig om Janet og hva som skjedde, og for meg føltes det feil å feire 30 år med «Fresh Prince» uten å feire Janet, sier Smith i jubileumsspesialen på HBO Max i forkant av «Red Table Talk»-innspillingen.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

- Jeg ble bannlyst

De to skuespillerne satte seg dermed ned for det som visstnok skal ha vært en svært vanskelig prat, og snakket åpent og ærlig med hverandre om hva som skjedde i fortida.

- Jeg ble bannlyst og de fortalte meg at det var du som hadde bannlyst meg, fordi jeg ikke lo av vitsene dine. Så ga de meg ordre om å bli på rommet mitt, jeg fikk ikke komme ut på scenen. Jeg var ikke uprofesjonell på settet, jeg bare sluttet å snakke med andre, forklarer hun.

Videre forteller hun at problemene under innspillingen ikke hadde noe å gjøre med de andre skuespillerne, men en svært vanskelig tid hjemme, blant annet det som skal ha vært et «veldig voldelig ekteskap».

«Mora di er en bitch»

Videre påpeker hun hvor vanskelig det var å stå i en offentlig feide med en så stor stjerne som Will Smith, der seriens fans utelukkende tok hans side.

- Svarte folk slo meg. De slo sønnen min. Noen knuste en kjeks i sønnens min sitt fjes og sa «Mora di er en bitch». Folk sendte meg hatefulle meldinger på Instagram med: «Er ikke du død ennå?», «Jeg elsker Will, hvorfor kan du ikke bare dø?». Det var vanskelig, sier hun.

BRYTER SAMMEN: Will Smith bryter sammen i tårer etter at han får høre hvor vanskelig skuespillerkollegaen har hatt det de siste åra. Foto: Skjermdump Facebook
BRYTER SAMMEN: Will Smith bryter sammen i tårer etter at han får høre hvor vanskelig skuespillerkollegaen har hatt det de siste åra. Foto: Skjermdump Facebook Vis mer

Disse ordene får begeret til å renne over for den folkekjære skuespilleren, som bryter sammen i tårer.

Avslutningsvis takker Smith imidlertid skuespilleren for at hun turte å dele sin side av saken med verden, og legger til:

- Jeg visste ikke alt dette, og når jeg ser tilbake nå så er det åpenbart at du hadde en tøff tid og jeg følte at du hatet meg. Jeg kunne ikke feire 30-års jubileum uten å feire deg, feire ditt bidrag til serien, feire ditt bidrag til livet mitt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer