Will Smith:

Derfor bryter stjerna sammen

Skuespilleren tar til tårene når han møter kollegaen igjen etter nesten 30 år.

STERKT: Will Smith og Janet Hubert var kolleger i «Fresh Prince of Bel Air» helt til de ikke var det, og så snakket de ikke sammen på 27 år. Nå møtes de endelig igjen. Video: Red Table Talk / Facebook Watch Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har tatt over «Red Table Talk» for å snakke om noe som har plaget meg i nesten 30 år. Dette året var det 30-års jubileum for «Fresh Prince of Bel Air», og min smertefulle situasjon er om nettopp «Fresh Prince». Jeg hadde en feide, en ordkrig med Janet som jeg aldri trodde skulle løse seg.

Slik åpnet skuespiller Will Smith (52) sin egen episode av det populære programmet «Red Table Talk». Ordene er gjengitt av People. Vanligvis er det kona, Jada Pinkett Smith (49), dattera, Willow Smith (20), og svigermora, Adrienne Banfield Norris (67) som leder programmet.

Denne gangen har imidlertid Smith selv fått ta ordet i en helt egen episode, og det skal vise seg å være alt annet enn enkelt for skuespilleren.

Offentlig feide

I tv-serien «Fresh Prince of Bel Air» var Will Smith kjent som den kule og morsomme gutten fra West Philadelphia, som gjør livet hakket mer utfordrende og spennende for sine rike slektninger i Bel Air i Los Angeles.

For skuespilleren Janet Hubert (64), som spilte Wills tante Viv i seriens første tre sesonger, har de siste 27 åra vært alt annet enn enkle, og skal vi tro henne selv er det 52-åringen som skal ha noe av skylda for det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.