Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jennifer Aniston:

Derfor dater hun ikke

Stjerna letter på sløret om singellivet.

NYTER SINGELLIVET: Jennifer Aniston har vært singel siden skilsmissen fra Justin Theroux i 2017. Nå forteller hun om singeltilværelsen og hennes forhold til dating i et radiointervju. Foto: NTB Scanpix
NYTER SINGELLIVET: Jennifer Aniston har vært singel siden skilsmissen fra Justin Theroux i 2017. Nå forteller hun om singeltilværelsen og hennes forhold til dating i et radiointervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespiller Jennifer Aniston (50) fikk stjernestatus over natta da hun på 1990-tallet hadde en av rollene i den populære TV-serien «Friends». Sammen med Courteney Cox (55), Matthew Perry (50), Matt LeBlanc (52), Lisa Kudrow (56) og David Schwimmer (52) spilte hun inn hele 236 episoder fra 1994 til 2004.

Det aller fleste husker nok også Anistons forhold til Brad Pitt (55) - som tok slutt etter fem års ekteskap i 2005 - rett før Pitt hoppet inn i et nytt forhold med Angelina Jolie (44).

De seinere åra har Aniston vært gift med den amerikanske skuespilleren Justin Theroux (48) - og mange fikk seg nok et sjokk da det i februar 2018 ble kjent at paret skulle skilles etter tre år som mann og kone.

KAOTISK: Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen Show» med Ellen DeGeneres, fortalte hun om flyturen til Mexico som ikke gikk helt som planlagt. Vis mer

Siden den gang har Jennifer Aniston vært singel, og i et nytt intervju avslører stjerna nå at hun holder seg langt unna dating.

- Vil ikke bli spleiset

Det er i et radiointervju i programmet «The Howard Stern Show» 50-åringen nå letter på sløret om singeltilværelsen. Aniston avslører at hun nyter å være alene om dagen - og at hun heller ikke ønsker å bli spleiset med noen.

- Hør nå. Jeg liker ikke å bli spleiset med folk. Jeg liker det ikke. Jeg hater det, fortalte hun programleder Stern i intervjuet - som foreslo å finne en date til henne.

I intervjuet medga Aniston også at hun er altfor travel til å date - og at hun setter pris på livet sitt slik som det er nå.

I radiointervjuet snakker skuespillerstjerna også om «Friends»-tida, og hun kunne røpe at hun nylig deltok i en gjenforening sammen med skuespillerkollegene - hvor de spiste middag og hygget seg sammen ut i de seine nattetimer.

Møtes fortsatt

Aniston forteller nemlig at hele «Friends»-gjengen, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry og David Schwimmer møttes for å spise middag hjemme hos Courteney Cox lørdag i forrige uke.

- Det var veldig sivilisert. Vi lo masse, sier 50-åringen.

Hun fastslår at det ikke er uvanlig at de gamle skuespillerkollegene fortsatt møtes og spiser middag sammen.

JUBILEUM: 22. september er «Friends», en av tidenes største TV-suksesser, 25 år. Reporter: Madeleine Liereng. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- David Schwimmer var i byen, og vi hadde alle anledning til å møtes. Vi lo så godt sammen, sier hun i intervjuet, og legger til:

- Vi savner alle «Friends» hver eneste dag [ …]. Jeg ville ikke vært noe uten den serien.

Likevel har ikke Aniston troa på at det blir noen ny sesong av den berømte 90-tallsserien.

- Helt ærlig tror jeg at vi ville likt det. Men jeg tror at en gjenforening av serien ikke ville være i nærheten av hva det var, så hvorfor skal vi gjøre det? Det ville ødelagt det.

Se dette innlegget på Instagram

A rare night and I love it.

Et innlegg delt av Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Courteney Cox la også ut et bilde på Instagram fra den allerede nevnte «Friends»-middagen, og da så det utvilsomt ut til at skuespillerne nøt hverandres selskap.

- En sjelden kveld, og jeg elsker det, skrev 56-åringen under bildet.

Skilt fra Theroux

Det var i slutten av 2017 at «Friends»-stjernen og ektemannen Justin Theroux valgte å ta ut skilsmisse. Nyheten ble kjent i februar 2018, og da kom det fram at eksparet skiltes som gode venner.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det i uttalelsen den gang.

TOK SLUTT: Kjærligheten brast mellom Aniston og Theorux. Nå nyter stjerna livet som singel. Foto: NTB Scanpix
TOK SLUTT: Kjærligheten brast mellom Aniston og Theorux. Nå nyter stjerna livet som singel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Aniston og Theroux forlovet seg i 2012, og i 2015 ble de mann og kone i en hemmelig og privat seremoni i deres egen bakhage i Bel Air i Los Angeles.

Paret møttes for første gang i 2008 under innspillingen av filmen «Tropic Thunder». Justin skrev manus til filmen sammen med Ben Stiller, og det var sistnevnte som skal ha introdusert de to for hverandre. To år etterpå spilte de mot hverandre i filmen «Wanderlust».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling