Ida Warg:

Derfor deler de ikke soverom

Ekteparet har ikke delt rom på fire år.

EKTEPAR: De svenske influenserne Ida Warg og Alexander Pärleros har vært gift i seks år. Foto: Instagram / Ida Warg
EKTEPAR: De svenske influenserne Ida Warg og Alexander Pärleros har vært gift i seks år. Foto: Instagram / Ida Warg Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren Ida Warg (35) og hennes ektemann Alexander Pärleros (37) har begge gjort stor karriere som gründere på hver sin kant.

Hun har blant annet stor suksess med sitt eget skjønnhetsmerke, mens han har podkasten «Fremgångspodden».

Sover separat

Radarparet har vært gift i seks år, og har sønnen Elvis (4) og dattera Alba (1) sammen.

Nylig kom Warg med en oppsiktsvekkende avsløring om ekteskapet. Det gjorde hun under en spørsmålsrunde på TikTok.

KJÆRESTER: Influenser Nora Haukland bekrefter at hun er kjæreste med Marius Borg Høiby. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Amalie Bernhus Årtun Vis mer

Hun og ektemannen sover nemlig på hvert sitt soverom.

- Jeg vet ikke hvor mange kommentarer jeg har fått om dette, men ja, jeg og Alex sover på forskjellige soverom og har gjort det nå i fire år, uttaler hun på TikTok, gjengitt av Expressen.

Hun forklarer det med at deres eldste barn sov dårlig de første årene. Da han først begynte å sove gjennom nettene ble den ett år gamle dattera født - og hun sover heller ikke gjennom natta.

Videre sier influenseren at siden de begge jobber mye og trenger energien søvn gir, passer de barna annenhver natt, og forteller at hun da annenhver natt får sove «som en prinsesse».

UTBRUDD: Bianca og Benjamin Ingrosso og Pernilla Wahlgren i «Wahlgrens verden» har en intens diskusjon i bilen. Video: Discovery+. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Flere årsaker

Warg understreker at småbarnsperioden er hovedårsaken til at de sover separert, men det er imidlertid ikke bare det som er årsaken til at ekteparet foretrekker å ha hvert sitt rom.

- Jeg liker også å ha det ryddig og fint på mitt rom, og Alex bryr seg ikke i det hele tatt. Derfor synes jeg det er ganske fint at alt er ryddig, rent og ordentlig når jeg går og legger meg. Alex kan ha sitt kaos ettersom han ikke bryr seg, sier 35-åringen, og fortsetter:

- Da kan jeg også ta ting som han har slengt overalt og bare slenge det inn på hans rom, det er ganske fint.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer