<strong>DELER BILDER:</strong> Conan O'Brien, Reese Witherspoon og James Cordon er blant flere store stjerner som har delt bilder av seg selv fra ungdomstida på sosiale medier de siste dagene. Foto: Instagram / Twitter
DELER BILDER: Conan O'Brien, Reese Witherspoon og James Cordon er blant flere store stjerner som har delt bilder av seg selv fra ungdomstida på sosiale medier de siste dagene. Foto: Instagram / Twitter Vis mer

Kjendisene engasjerer med #puberme og #PuertoRicoRelief:

Derfor deler superstjernene kleine ungdomsbilder av seg selv med fansen

Den siste tida har det bugnet av pubertetsbilder av flere store Hollywood-stjerner på sosiale medier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den siste tida har flere av Hollywoods største stjerner delt bilder av seg selv i sin verste ungdomsalder på sosiale medier - og «ingen» har egentlig skjønt hvorfor.

I slutten av september nådde orkanen «Maria» land i Puerto Rico, og førte til enorme ødeleggelser på øygruppa.

Flere kjendiser som blant andre Jennifer Lopez (48), Kim Kardashian (36) og Jimmy Fallon (43) har i ettertid forsøkt å få folk til å donere penger via stunt og oppfordringer via sosiale medier.

Og denne uka tok også programleder Stephen Colbert (53) saken i egne hender.

Midt under sending av sitt populære program «The Late Show» annonserte 53-åringen at han ville donere 1000 dollar for hver kjendis som delte et kleint bilde fra sin verste pubertetsalder på sosiale medier.

Bildet måtte knagges med emneknaggene #puberme og #PuertoRicoRelief, og hittil har flere tusen latt seg rive med.

Oppfordringen fikk på kort tid enorm oppmerksomhet, og blant andre «Girls»-stjerna Lena Dunham (31) delte et bilde av seg selv på Instagram.

- Håper ikke kvisa i panna mi distraherer fra den (faktiske) hårløse kattungen min, skriver Dunham til bildet, som i skrivende stund har fått over 2500 likerklikk.

Også talkshowvertene Jimmy Kimmel (49) og Conan O'Brien (54) har delt bilder med emneknaggene #PuberMe og #PuertoRicoRelief.

- Dette er et bilde av meg tidligere i dag, skriver Kimmel spøkefullt til bildet.

Stuntet har blitt omtalt i flere internasjonale medier, og flere av bildene blir hyllet i sosiale medier.

- Enorme briller, kleine hender, jeg føler meg som en 14-åring! Alt for en god sak. Gud velsigne Puerto Rico, skriver skuespillerstjerna Reese Whiterspoon (41), som også har delt et bilde av seg selv på sosiale medier.

PR-stunt

Ifølge The Washington Post var ikke stuntet kun for å rette søkelyset mot de rammede i Puerto Rico, men også et PR-stunt for Nick Kroll (39) sin nye Netflix-serie, som nettopp tar for seg hvor vanskelig ungdomsåra kan være.

PR-stunt eller ikke - skal man tro de flere tusen bildene som har blitt delt over sosiale medier de siste dagene, har Colbert klart å samle inn en god slant med penger til ofrene i Puerto Rico. Samtidig har fansen fått seg en god latter.

På førsteplass av kjendisenes kleineste ungdomsbilder, kåret The Washington Post bildet til skuespiller Alison Brie (34) som det det verste bildet blant de mange bidragene.

Ikke første gangen

Dette er imidlertid ikke første gang kjendiser og andre profilerte personer har engasjert seg etter grusomme naturkatastrofer og andre tragiske hendelser som har oppstått rundt om i verden.

I juni i år tok det fyr i en 24 etasjers høyblokk i London.

En rekke kjendiser ønsket å vise sin medfølelse. Blant annet åpnet kjendiskokken Jamie Olivier (42) restauranten sin for de berørte, popstjerna Rita Ora (26) delte ut vann og Adele (29) besøkte selv Grenfell Tower.

Sistnevnte overrasket også alle da hun besøkte brannmennene på Chelsea brannstasjon.

- Hun dukket opp på stasjonen og banket på vinduet og sa hun hadde noen kaker til oss, fortalte stasjonsleder Ben King til nyhetsstedet AP.

- Vi åpnet døra og da tok hun av seg solbrillene og sa: «Hei, jeg er Adele», la han til.

Kort tid etter det overraskende besøket, delte Londons brannavdeling bilder av brannmennene sammen med stjerna på Twitter. Hun skal ha hatt et ønske om å få takke dem for deres arbeid under den grusomme brannen i Grenfell Tower.

Og da orkanen Harvey herjet i Texas og Louisiana tidligere i høst, startet superstjernene kronerulling for de berørte. Blant andre de Oscar-vinnende skuespillerne Sandra Bullock (53) og Leonardo DiCaprio (42) donerte flere millioner kroner hver.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer