Prinsesse Charlotte fylte tre år:

Derfor delte de ingen nye bilder av bursdagsbarnet

Droppet lang tradisjon.

DROPPET BILDET: Til fansens store overraskelse droppet hertuginne Kate og prins William å publisere et nytt bilde av dattera Charlotte på fødselsdagen hennes. Foto: NTB Scanpix.
DROPPET BILDET: Til fansens store overraskelse droppet hertuginne Kate og prins William å publisere et nytt bilde av dattera Charlotte på fødselsdagen hennes. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er en vanlig tradisjon at kongefamiliene deler nye bilder av kongebarna i forbindelse med fødselsdager.

Da prinsesse Charlotte, dattera til prins William (35) og hertuginne Kate (36), fylte tre år den 2. mai, var ikke det tilfellet.

Ifølge Hello! skal grunnen ha vært at Kate og William ikke ønsker å overeksponere sine barn i så ung alder, særlig i disse dager hvor kongefamilien har det spesielt travelt - med både bryllup, fødsler og etter hvert dåp.

For ikke lenge siden ble både prinsesse Charlotte og prins George eksponert for pressen da de skulle hilse på lillebror prins Louis, som kom til verden for under to uker siden, men ifølge Se og Hør sin kongehusekspert Anders Stavseng blir dette en for kort konklusjon å trekke.

- Hertugparets barn kan ikke sies å være overeksponert, og at det skal være årsaken til at de ikke delte bilder fra treårsdagen høres rett og slett merkelig ut, sier han.

En god grunn

Ifølge kongehuseksperten er det trolig en god grunn til hvorfor hertugparet ikke ønsket å dele et bilde av den lille prinsessen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer