Amber Bartlett og Granger Smith:

Derfor donerte de bort sønnens organer

- Hvorfor skulle vi begrave vårt skjønne barn uten at vi prøvde å hjelpe andre?

TRAGISK DØSDFALL: Ekteparet Amber Bartlett og Granger Smith mistet sin tre år gamle sønn, River, i en drukningsulykke i begynnelsen av juni. Nå forteller førstnevnte om hvorfor de valgte å donere bort organene til sin lille øyenstein. Foto: NTB Scanpix
TRAGISK DØSDFALL: Ekteparet Amber Bartlett og Granger Smith mistet sin tre år gamle sønn, River, i en drukningsulykke i begynnelsen av juni. Nå forteller førstnevnte om hvorfor de valgte å donere bort organene til sin lille øyenstein. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av juni opplevde countrysangeren Granger Smith (39) og kona Amber Bartlett (37) alle foreldres største mareritt: Paret mistet sin tre år gamle sønn, River Kelly Smith, i en tragisk drukningsulykke i familiens hjem.

I etterkant av dødsfallet har foreldrene delt en emosjonell Youtube-video, og de har flere ganger snakket åpenhjertig om sorgen etter tapet av sin unge sønn.

Ville hjelpe andre

Lørdag delte den avdøde treåringens mor et lengre innlegg på Instagram, der hun fortalte om parets beslutning om å donere bort sønnens organer.

- Da tre forskjellige nevrologer fortalte oss at River hadde null prosents sjanse for at hjernen hans skulle fungere igjen, tenkte jeg over, etter at realiteten traff meg og sjokket senket seg, hvorfor vi skulle begrave vårt skjønne barn uten at vi prøver å hjelpe andre, skrev Bartlett.

Da paret besluttet seg for å godkjenne at det ble søkt etter potensielle mottakere av sønnens organer, skal legene ha fortalt at prosessen kunne ta flere dager, og at det ble gjennomført ulike tester for å sjekke organene hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer