Oliver Ingrosso:

Derfor dropper han rampelyset

Den eldste av Wahlgren/Ingrosso-søsknene letter på sløret.

SJELDENT SYN: Her er Oliver Ingrosso med mor Pernilla på den røde løperen. Fra venstre, Benjamin Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Theodor Wahlgren, Bianca Ingrosso og Oliver Ingrosso. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå/ NTB
SJELDENT SYN: Her er Oliver Ingrosso med mor Pernilla på den røde løperen. Fra venstre, Benjamin Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Theodor Wahlgren, Bianca Ingrosso og Oliver Ingrosso. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til tross for at Oliver Ingrosso (31) har vokst opp i en av Sveriges mest kjente familier, trives han best i skyggen av Wahlgren/Ingrosso-slekta.

Med den store, svenske sangeren Pernilla Wahlgren (53) som mor, og artist Benjamin (24) og influenser Bianca Ingrosso (26) som småsøsken, har han kanskje Sveriges mest omtalte kjendisfamilie.

Men rampelyset og kjendisstatus har aldri vært viktig for svensken, som jobber som DJ. På denne måten skiller han seg ut fra resten av familien, sier han i et stort intervju med Aftonbladet.

Mimrer tilbake til foreldrenes bryllup

Ingrosso mimrer tilbake til 1993. Da giftet mor Pernilla seg med far Emilio Ingrosso (54). De møttes under Grand Prix i 1985, og giftet seg fire år etter at Oliver kom til verden.

- Det finnes to bilder fra mine foreldres bryllup der jeg stikker hodet ut av bilen når vi akkurat har kommet fram. De er tatt med millisekunders mellomrom. På det ene bildet ser jeg dritglad ut og på det andre bildet har jeg innsett at det er masse fotografer og mennesker som har kommet for å se dem gifte seg.

På det andre bildet ser man derfor en forbannet tre og et halvt år gammel gutt. Ingrosso sier det alltid har vært slik, uten at han vet helt hvorfor. Men 31-åringen tror de fleste er født med en grunnleggende identitet som er vanskelig å endre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.