Jennifer Aniston:

Derfor dropper hun sosiale medier

Jennifer Aniston avslører hvorfor hun ikke har opprettet egne profiler i sosiale medier.

HOLDER SEG UNNA: Jennifer Aniston skiller seg ut fra mange når hun ikke bruker sosiale medier. Nå avslører hun hvorfor. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SEG UNNA: Jennifer Aniston skiller seg ut fra mange når hun ikke bruker sosiale medier. Nå avslører hun hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til flere av verdens største stjerner, har den amerikanske skuespilleren Jennifer Aniston (50) valgt å holde seg unna sosiale medier.

I et nytt intervju med magasinet InStyle forteller hun nå hvorfor.

- Jeg vet når jeg jeg er komfortabel med noe, og når jeg ikke er det, sier Aniston.

Det handler nemlig ikke om at hun ville brydd seg noe særlig om å dele av livet sitt, men heller om at det er skadelig hvordan sosiale medier påvirker unge mennesker som holder på å finne seg selv og sin egen identitet.

- De gjør det gjennom noen andres linser, som har blitt redigert og endret … Og så handler det om «lik meg, ikke lik meg, fikk jeg en like?» Og så er det alle sammenlikningene, sier hun i intervjuet.

Ungdomstida og det å finne seg selv, later til å være svært viktig for 50-åringen.

- Da jeg var ung, var jeg i helvete, forteller hun åpenhjertig, og legger til at hennes krøllete hår gjorde at hun ikke hadde det særlig bra.

Flere dropper

Aniston er imidlertid ikke alene om å droppe sosiale medier. Hollywood-yndling Scarlett Johansson (34), for eksempel, har aldri sett poenget med å bruke sosiale medier til å fortelle hvem hun er, eller hva hun gjør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer