Meghan og Harrys bryllup:

Derfor dukket eksene til prins Harry opp i bryllupet

- Raust av Meghan å godta dette.

STORSLÅTT: Prins Harry og Meghan Markle giftet seg i St. George's Chapel i Windsor Castle lørdag. Video: AP Video: AP Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er dagen derpå i Storbritannia. Lørdag formiddag ble hele verden vitne til at prins Harry (33) fikk sin skuespillerkjæreste Meghan Markle (36).

Bryllupet, som definitivt bydde på en rekke overraskelsesmomenter, har spesielt fått tabloidblekket til å sprute grunnet gjestene som var til stede.

For mange er det gjerne unaturlig å skulle invitere en tidligere flamme til sitt eget bryllup.

- Trygg på kjæresten

Flere hevet dermed øyenbrynene da to av prins Harrys ekskjærester plutselig ankom lørdagens storslåtte vielse. Etter at det i flere måneder har vært spekulert på om prinsen hadde invitert eksene sine, dukket altså Chelsy Davy (32) og Cressida Bonas (29) opp i finstasen rundt klokka 11.30 i går.

Dagbladet har vært i kontakt med TV 2s kongehusekspert, Kjell Arne Totland, samt Se og Hørs kongehusekspert Anders Johan Stavseng. Begge mener at det slettes ikke er så unaturlig at Davy og Bonas var til stede.

- Jeg tror faktisk at de to eksene er invitert rett og slett fordi prins Harry har beholdt vennskapet med dem begge - og jeg er jo helt sikker på at Meghan også har godtatt dette, fordi hun er så trygg på kjæresten, sier Totland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer