«Farmen Kjendis»:

Derfor dukket «Farmen»-Christer plutselig opp med øyelapp

Måtte tilkalle lege til gården.

MÅTTE FÅ HJELP: Christer Rødseth fikk legehjelp på «Farmen» etter at bakterier hadde samlet seg i øyet. Foto: TV 2
MÅTTE FÅ HJELP: Christer Rødseth fikk legehjelp på «Farmen» etter at bakterier hadde samlet seg i øyet. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka blir det dramatikk på «Farmen Kjendis», hvor blant annet Svein «Charter-Svein» Østvik (57) blir tråkket på av en hest på gården og må hastes avgårde til sykehus.

Men det er imidlertid ikke bare Østvik som er uheldig. Mange TV-seere har nok trolig allerede bitt seg merke i at kjendiskokk Christer Rødseth (28) har fått øyelapp på høyre øye i onsdagens episode, og til Dagbladet forklarer 28-åringen hvorfor.

Rødseth, som så langt i sesongen har imponert med sine kokkekunster på kjendisgården, forteller at han pådro seg en kraftig betennelse på øyet, som antakelig var forårsaket av bakterier som ikke skulle være der.

- Hygienefasilitetene på en gård fra 1917 er jo så som så - og så har jeg bare vært uheldig. Det hovnet opp i alle fall, og så ikke ut, sier han.

Fikk legehjelp

Da ulykken med Østvik fant sted, heiste deltakerne det røde flagget og tilkalte hjelp. I Rødseths tilfelle valgte de også å få legehjelp til gården.

TEMPERATUR: Mina var rasende på Trude etter at Svein hadde blitt overfalt og slått seg kraftig av en hest. Video: TV 2/Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Legen anbefalte at jeg dekket over øyet en periode for å dempe reaksjonen. Det var egentlig ganske lite dramatisk, og plaget meg ikke veldig, bortsett fra at jeg bare så med et øye da, sier han og fortsetter:

- Det gikk over etter et par dager, og alt er fint i dag.

Ting går med andre ord ikke helt som planlagt på kjendisgården denne uka. Rødseth var nemlig også en av dem som var til stede da ulykken mellom Østvik og arbeidshesten fant sted.

Hastet til sykehus

- Vi gjorde noe feil. Hesten hadde ikke grime på, så den ble helt vill og løp mot pålene ved gjerdet. Porten ble blåst rett av. Både Christer (kjendiskokk Christer Rødseth, journ.anm.) og jeg forsøkte å stoppe hesten, men jeg skjønte at jeg måtte komme meg unna, sa charterkongen til Dagbladet.

I stedet havnet Østvik under hesten, og ble overkjørt av hestevogna.

- Det er det skumleste jeg har opplevd, fortalte han.

Østvik ble fraktet til sykehus etter den alvorlige hendelsen. Selv var han sikker på at «Farmen»-eventyret var over.

KRANGEL: Kristin Gjelsvik og Aune Sand havnet i en opphetet konflikt under en fisketur på «Torpet» denne uken. Video: Miriam Bakkejord/TV 2 Vis mer

- Produksjonen forberedte meg på at jeg kanskje ikke ville komme tilbake. Legene fryktet brudd, men utrolig nok slapp jeg unna. Det var alvorlige greier, og et under at det gikk bra.

Etter en tur innom både sykehuset på Hamar og i Elverum, fikk Østvik returnere til gården.

- På grunn av den enorme bloduttredelsen var det først fare for betennelse, men det gikk fint. Selv med beinbrudd hadde jeg gjort alt for å få komme tilbake til gården, jeg skulle fader meg ikke hjem, sa han, og henviste til da han måtte trekke seg fra «71 grader nord» på grunn av voldsomme smerter.

Tross store smerter også under «Farmen»-oppholdet, har Østvik ingen plager etter ulykken.

- Jeg var mildt sagt heldig. Det gikk av og til litt hardt for seg der inne, og noen ganger føltes det nesten som vi ofret liv for å lage god tv, humret han.

Pressekontakt for «Farmen kjendis» i TV 2, Alex Iversen, forsikrer om at kanalen og produksjonsselskapet Strix tar deltakernes sikkerhet på alvor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer