Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Megan Fox

Derfor dukket plutselig verdensstjerna opp i Oslo sentrum

- Jeg har aldri vært her før.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Filmstjerna Megan Fox (32) ble for alvor kjent i 2007 i rollen som Mikaela Banes i «Transformers», og åra etter var hun på alles lepper.

Den siste tida har superstjerna nærmest forsvunnet fra rampelyset, men onsdag dukket hun opp i Oslo.

  • Se filmen øverst i saken!

Til Dagbladet kunne 32-åringen fortelle at hun for tiden spiller inn en vikingdokumentar i Norge.

- Vi filmer en reisedokumentarserie for en reisekanal i USA. Historien vi spiller inn her handler om en kvinnelig vikingkriger som ble gravd opp fra en vikinggrav.

Liker Norge

Fox, som ankom Norge for kort tid siden, har allerede rukket å se litt av hva hovedstaden har å by på.

- Ja, jeg koser meg her. Jeg har aldri vært her før. Det er veldig fint her, og det er veldig rent, forteller hun og sammenlikner Oslo med Los Angeles som hun ikke synes er like rent.

Fox kan også røpe at hun har planer om å være i Norge i tre til fire dager før turen går videre til Los Angeles der hun bor.

STJERNEMØTE: Reporter Fanny Odden fikk drømmen oppfylt, og fikk møte Hollywood-stjernen Megan Fox. Foto: Julie Solberg
STJERNEMØTE: Reporter Fanny Odden fikk drømmen oppfylt, og fikk møte Hollywood-stjernen Megan Fox. Foto: Julie Solberg Vis mer

Trakk seg unna rampelyset

I 2008 ble Megan Fox kåret til verdens mest sexy kvinne, og tida etterpå var hun å se i de fleste internasjonale magasiner og i tv-intervjuer.

Etter at hun i 2012 ble mamma til sønnen Noah (5), trakk superstjerna seg unna rampelyset.

- Morsrollen har gitt meg en opplevelse av min egen dødelighet, fordi jeg innser at det ikke finnes nok tid i verden for meg til å være sammen med Noah. Man blir klar over hvor fort tiden går. Han er bare åtte uker gammel, men jeg vil ikke at han skal vokse for fort. Da han var bare fem dager gammel gråt jeg fordi han vokste så fort, sa Megan Fox til Mirror den gang.

Bodhi: Stunner. Clown. Unicorn.

Et innlegg delt av Megan Fox (@the_native_tiger)

De siste åra har hun for øvrig kommet mer og mer tilbake, og i 2016 fikk hun en større rolle i den populære komiserien «New Girl».

Ifølge IMDb blir hun å se i flere filmprosjekter den kommende tida.

Turbulent privatliv

Sammen med ektemannen Brian Austin Green (44) har hun også sønnene Bodhi (4) og Journey (1).

Duoen ble sammen i 2004, da hun var bare 18 år gammel. Forholdet har imidlertid vært preget av turbulens, og året før bryllupet, brøt de forlovelsen.

- Å gifte seg i en alder av 23 år er ingen realistisk plan, fortalte Fox til Us Magazine den gang.

TURBULENT FORHOLD: Skuespiller Megan Fox var kun 18 år gammel da hun ble sammen med Brian Austin Green - som var 13 år eldre enn henne. Foto: NTB scanpix
TURBULENT FORHOLD: Skuespiller Megan Fox var kun 18 år gammel da hun ble sammen med Brian Austin Green - som var 13 år eldre enn henne. Foto: NTB scanpix Vis mer

De giftet seg likevel i 2010, men etter fem år annonserte de at de skulle skilles.

Dette varte for øvrig ikke lenge, for omtrent åtte måneder seinere ble det kjent at de ventet sitt tredje barn sammen.

I august 2016 fikk de sønnen Journey sammen.

- Jeg har alltid visst at jeg skulle bli mor. Det har alltid følt som om det har vært en stor del av meg. Men jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få tre stykker så raskt etter hverandre, sa Fox til Chelsea Handler like før fødselen, ifølge Us Weekly.