Robbie Williams:

Derfor dumpet han stjerna

- Han fortalte meg at det var Geri som gjorde det.

ÅPNER SEG: Robbie Williams åpner seg om den tidligere relasjonen til Geri Halliwell. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
ÅPNER SEG: Robbie Williams åpner seg om den tidligere relasjonen til Geri Halliwell. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I 2000 ble Storbritannia skjenket et stjernepar da «Feel»-sanger og tidligere medlem av Take That, Robbie Williams (49) og Spice Girls-medlem Geri Halliwell (51) ble et par.

Forholdet varte ikke lenger enn noen få måneder, og i Netflix-dokumentaren «Robbie Williams» røper han hvorfor han valgte å gjøre det slutt med Halliwell.

- Ødela

I dokumentaren beskriver Williams relasjonen som «lett og gøyal», og forteller at de klikket bra. Det var imidlertid mye styr da paret vare ute av huset.

- Uansett hvor vi dro, så var paparazziene der før vi hadde kommet. Disse veldig private øyeblikkene ble offentlige og vi ble bare målløse over hvordan det kunne skje, sier han i dokumentaren.

AVSLØRER: Robbie Williams forteller nylig om et lite uhell som skjedde ombord på et fly i fjor. Bilder: Scanpix. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg møtte på en fyr som var paparazzi, og han fortalte meg at det var Geri som gjorde det (tipset fotografene, red.anm.). Nå tror jeg ikke på det et sekund, men der og da trodde jeg på det.

Den angivelige avsløringen ble enden på visa for turtelduene.

- Det viser bare hva det å være i rampelyset kan gjøre med psyken din når du ikke kan stole på noen, og det ødela på en måte minnet av en så viktig del av livet mitt og en så hyggelig ting.

Private klipp

Overfor The Sun understreker Williams at han ikke beskylder Halliwell for å tipse fotografene.

- Jeg har aldri beskyldt henne for å tipse fotografene på det tidspunktet og åpenbart vet jeg nå at hun ikke gjorde det.

GOD RELASJON: Geri Halwell. Foto: Cindy Barrymore/Shutterstock/NTB
GOD RELASJON: Geri Halwell. Foto: Cindy Barrymore/Shutterstock/NTB Vis mer

Han forklarer at det var paranoiaen som likevel kom i veien for forholdet.

- Det var et veldig forvirrende forhold, fordi hun var ei jente og jeg en gutt, vi var veldig gode venner som prøvde å sortere bagasjen vår fra fortida.

I dokumentaren vises en snutt fra en ferietur duoen var på i Frankrike. Her kan man se dem lekeslåss og bruke tullestemme sammen om bord på en yacht.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 19.10.2015 FLAUT: Under en konsert i Brisbane, Australia kom den 41 år gamle sangeren Robbie Williams med en flau sex-vits til en kvinnelig publikummer som viste seg å bare være 15 år gammel. Video: aussiefaraday / Youtube Vis mer

Overfor The Sun forteller førstnevnte at Spice Girls-stjerna ga ham tillatelse til å bruke klippet.

- Det var en veldig viktig ferie for meg fordi jeg var glad. Jeg var ikke det før den tid og var det ikke på lenge i tida etter.

- Et gripende vennskap

Halliwell har ikke uttalt seg om Williams' uttalelser i dokumentaren, men har tidligere åpnet seg om den tidligere relasjonen deres. Hun mener på sin side det ikke var noe romantisk mellom de to, men at Williams var veldig viktig for henne i en tung tid, blant annet da hun sleit med spiseforstyrrelser.

- Det var et veldig gripende vennskap. Jeg var ensom og følte at han var den eneste personen på planeten som kunne forstå meg på grunn av sine egne erfaringer med Take That, forklarte hun i «Piers Morgan's Life Stories» i 2010, ifølge Cosmopolitan.

- Vi forsto hverandre. Men vi datet egentlig ikke. Jeg er glad og frisk nå.

I dag er Williams gift med programleder Ayda Field (44), som han har barna Teddy (10), Charlie (8), Coco (4) og Beau (3) med.

GIFT: Robbie Williams og kona Ayda Field. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB
GIFT: Robbie Williams og kona Ayda Field. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB Vis mer

Halliwell er på sin side gift med racerfører Christian Horner (49). Hun har dattera Bluebell (17) fra et tidligere forhold med filmregissør Sacha Gervasi (57).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer