Skattelistene 2020:

Derfor er de ikke på skattelistene

Hvor er Petter og Gunhild?

HVOR?: Petter og Gunhild Stordalen gikk hver til sitt i 2019. I dag slippes likningstallene for 2020, men det tidligere paret er ikke å finne. Foto: Pontus Höök / NTB
HVOR?: Petter og Gunhild Stordalen gikk hver til sitt i 2019. I dag slippes likningstallene for 2020, men det tidligere paret er ikke å finne. Foto: Pontus Höök / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter 14 år som par bestemte Petter (59) og Gunhild Stordalen (42) seg i 2019 for å offentliggjøre at de flyttet fra hverandre.

Paret har etter alt å dømme beholdt et godt vennskap. Under pandemien har også Petter funnet kjærligheten på ny med svenske Märta Elander Wistén (31).

Det er ingen hemmelighet at det tidligere paret hadde nok til salt i grøten mens de var et par. I forbindelse med at likningstallene for 2020 ble offentliggjort onsdag morgen, var det imidlertid ett spørsmål som sto ubesvart.

Hvor er Petter og Gunhild?

Det tidligere paret var nemlig ikke å finne på skattelistene for 2020. Til Dagbladet sier Gunhild Stordalen at det rett og slett er snakk om en forsinkelse.

- Både Petter og jeg fikk våre ordinære skattefastsettinger først 1. desember. Skattelistene som pressen har fått tilgang til ble etter det opplyste kjørt ut før 30. november, sier hun, og fortsetter:

- Dette betyr at verken Petter eller jeg er med på de listene som pressen nå har fått tilgang til. Det at vi fikk våre skattelistefastsettinger så sent skyldes ene og alene forsinkelser i Skatteetaten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer