Mario Riera og Helene Hima:

Derfor er de med

Det var nok mange som ble overrasket over at realityprofilene Mario Riera og Helene Hima er blant deltakerne i årets «71 grader nord». Nå forklares det hvorfor.

SPESIELL CAST: Den vanlige utgaven av «71 grader nord» har i høst med seg flere kjente ansikter. Video: Rød Løper/Dplay/Viafree Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ble deltakerne i årets sesong av «71 grader nord» kjent, og flere ble nok overrasket over at de to realityprofilene Mario Riera (22) og Helene Hima (24) var blant de tolv deltakerne.

22-åringen var blant annet å se i årets sesong av «Ex on the Beach», men ble først et kjent ansikt etter deltakelsen i «Paradise Hotel» i fjor. Hima på sin side var med i «Ex on the Beach» i 2018.

Dagbladet har tatt kontakt med kommunikasjonsdirektør i Discovery, Hanne McBride, for å høre om bakgrunnen for at Riera og Hima er med i den ordinære versjonen av TVNorge-programmet - og ikke minst for å høre om «Camp 71» er lagt på is.

«Camp 71» er nemlig en nyutvidelse av «71 grader nord», der deltakerne er begrenset til influensere og Youtube-stjerner - en kategori som Hima og Riera hadde falt innunder. Dermed hadde det ikke vært overraskende om de dukket opp der.

- Ikke første gang

McBride forklarer at de alltid er på jakt etter fine folk til programmene sine, uavhengig av om de har vært med i andre tv-programmer tidligere.

- Dette er ikke første gang vi har med deltakere i «71 grader nord» som også har vært med i andre realityprogrammer. Det at noen tidligere har vært på tv, diskvalifiserer dem ikke fra deltakelse i «71 grader nord», fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer