Prinsebryllupet i Storbritannia:

Derfor er de nye bildene unike: - Går igjen sine egne veier

Det nygifte hertugparets offisielle bilder overrasker.

SMØRBLID GJENG: Prins Harry og Meghan Markle, nå kjent som henholdsvis hertug og hertuginne av Sussex, har delt tre nye offisielle bryllupsbilder med offentigheten. Her sammen med brudepiker og -svenner. Foto: Alexi Lubomirski / Kensington Palace / AP / NTB Scanpix
SMØRBLID GJENG: Prins Harry og Meghan Markle, nå kjent som henholdsvis hertug og hertuginne av Sussex, har delt tre nye offisielle bryllupsbilder med offentigheten. Her sammen med brudepiker og -svenner. Foto: Alexi Lubomirski / Kensington Palace / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Et kongelig bryllup er sjelden komplett uten offisielle bryllupsbilder, helst i like staselige omgivelser som bryllupsdagen ellers.

To dager etter at prins Harry (33) og Meghan Markle (36) ga hverandre sitt ja i ærverdige Windsor Castle, har det britiske kongehuset sluppet den tilhørende bildepakken.

Bildene er tatt av den New York-baserte mote- og kjendisfotografen Alexi Lubomirski, samme mann som står bak de offisielle forlovelsesbildene av det nygifte hertugparet.

Utradisjonelt solobilde

Ved siden av to typisk oppstilte bilder, der nærmeste familie med brudepiker og -svenner er avbildet sammen med brudeparet, har Meghan og Harry sluppet et bilde i svart-hvitt som bare inkluderer de to.

Motemagasinet Harper's Bazaar er blant dem som har bitt seg særlig merke i sistnevnte bilde. Magasinet trekker fram det faktum at prins Harrys storebror, prins William, ikke hadde et offisielt soloportrett da han giftet seg med hertuginne Catherine i 2011.

«Og hvis de valgte å ha det, har de i alle fall ikke delt det med offentligheten. Meghan og Harrys bilder har et mer avslappet og intimt uttrykk enn vi har sett tidligere. Få hadde nok ventet at de skulle videreføre den tilbakelente stilen fra forlovelsesbildene til bryllupsbildene, men så er de jo ikke ukjente for å bryte tradisjon», skriver Harper's Bazaar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer