Prins Harry og Meghan Markle:

Derfor er de som sunket i jorda før bryllupet

Prins Harry og Meghan Markle blir trolig ikke å se i offentligheten før den store dagen.

LADER OPP: Meghan Markle og prins Harry har ryddet kalenderen før bryllupet, og vil trolig ikke dukke opp i offentligheten før den store dagen. Foto: NTB Scanpix
LADER OPP: Meghan Markle og prins Harry har ryddet kalenderen før bryllupet, og vil trolig ikke dukke opp i offentligheten før den store dagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Med britisk prinsebryllup bare sytten dager unna, er interessen for det vordende brudeparet, prins Harry (33) og Meghan Markle (36), nærmest ustoppelig.

Fram mot bryllupsdagen må forventningsfulle tilhengere riktignok finne seg i å lade opp på egen hånd. Hovedpersonene selv har nemlig forduftet fra offentligheten.

Ifølge det britiske magasinet House Beautiful har prins Harry og hans kommende brud tatt en pause fra offentlige plikter før verdens øyne er rettet mot dem. Kall det gjerne en tre uker lang før-bryllupspermisjon.

Tom timeplan

Onsdag forrige uke var siste gang prinseparet gjorde en offentlig opptreden. Etter den tid har altså «ingen» sett snurten av dem.

«Kensington Palace (residensen prinseparet tilhører, journ.anm) har latt parets kalender stå tom fram mot 19. mai. Dette er trolig en etterlengtet pust i bakken for begge to, som sammen har hatt en hektisk timeplan gjennom hele april», skriver House Beautiful, som påpeker at paret antakelig vil bruke de neste ukene på å forberede den store dagen.

TV 2s kongehusekspert, Kjell Arne Totland, forteller at avbrekk fra offentlige plikter foran en stor begivenhet, ikke er ukjent i kongelige kretser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer