Hollywood-ekteskap:

Derfor er disse ekteskapene i Hollywood så sjeldne

Disse Hollywood-ekteskapene har holdt i en årrekke. Det har de grunn til å feire.

LANGE EKTESKAP: Midt oppi alle skilsmisser og ekteskapsskandaler i Hollywood, finnes det eksempler på ekteskap som har holdt i en årrekke. Det har de all grunn til å feire, skal man tro samlivsekspert. Foto: NTB Scanpix
LANGE EKTESKAP: Midt oppi alle skilsmisser og ekteskapsskandaler i Hollywood, finnes det eksempler på ekteskap som har holdt i en årrekke. Det har de all grunn til å feire, skal man tro samlivsekspert. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Utroskap, romanser og evige rykteflommer. Det kan ofte virke som om det meste er enklere enn å lykkes med et ekteskap i Hollywood.

De er kanskje sjeldne, men det finnes likevel eksempler på langvarige og tilsynelatende lykkelige giftermål i filmbyen. I alle fall om man dømmer etter varigheten på dem.

Skuespiller Tom Hanks (61) og kona Rita Wilson (61) kunne nylig feire sitt perlebryllup, etter å ha vært gift i 30 år, mens Hollywood-dronningen Meryl Streep (68) og ektemannen Don Gummer (71) kan feire hele 40 år som ektepar dette året.

Og skal man tro samlivsekspert Trine Huseby, har Hollywood-par som disse enda større grunn til å feire slike ekteskapsbragder enn det «resten av oss» har.

- Ekstra press

Har man vært gift eller vært i et parforhold over lang tid, er sannsynligheten stor for at man på et eller annet tidspunkt vil komme borti flere utfordringer, forklarer samlivsterapeut Trine Huseby til Dagbladet.

- Av alminnelige utfordringer i ekteskapet finner man blant annet faren for rutine og kjedsomhet, at man glemmer beundring og kjærtegn i forholdet, at man tar hverandre for gitt og overser betydningen av vedlikehold og stimulering i parforholdet, sier Huseby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer