Jørgine Massa Vasstrand:

Derfor er eks­mannen med på tv

Mange ble nok overrasket da det kom fram at Jørgine Massa Vasstrands eksmann medvirker i hennes nye tv-serie.

TV-AKTUELL: Jørgine Massa Vasstrand har tidligere både snakket og skrevet om hva som skjedde mellom henne og eksmannen - som nå medvirker i hennes nye TV 2-serie. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TV-AKTUELL: Jørgine Massa Vasstrand har tidligere både snakket og skrevet om hva som skjedde mellom henne og eksmannen - som nå medvirker i hennes nye TV 2-serie. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ved siden av å drive en av landets mest leste blogger, har Jørgine Massa Vasstrand (30) vært å se i flere tv-produksjoner de siste åra.

Mange har et forhold til treningsbloggeren fra Ålesund, som blant annet er en av de gjenværende deltakerne i årets «Skal vi danse». Nå slipper hun følgerne enda tettere inn på livet sitt i TV 2-serien «Funkyfam».

Mandag denne uka ble den første episoden av realityserien sluppet, og den påfølgende dagen hadde den satt ny TV 2 Sumo-rekord - med over 100 000 seere. Med andre ord er det ingen underdrivelse å si at det er en enorm interesse rundt 30-åringen, som ofte går under kallenavnet «Funkygine».

Ble skilt i 2014

Vasstrand har i alle år vært svært ærlig med leserne sine på egen blogg. Også da hun gikk gjennom en tøff skilsmisse i 2014, valgte hun å dele private detaljer om hva som hadde skjedd. Det samme gjorde hun i boka «Sterk utenpå, sterk inni».

Blant annet skrev treningsbloggeren i boka at tillitsbrudd hadde preget forholdet i lang tid, noe hun også ved tidligere anledninger har snakket om.

Opplevelsen av tillitsbruddet førte nemlig til at hun fant det vanskelig å stole på noen igjen, noe som påvirket begynnelsen av forholdet til hennes nåværende ektemann, fotballspiller Morten Sundli (29). I en av årets «Skal vi danse»-sendinger valgte hun derfor å hylle ektemannen for at han aldri hadde gitt henne opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer