Josh Brolin:

Derfor er han avholds

Josh Brolin la seg inn til behandling for åtte år siden.

AVHOLDS: Josh Brolin har vært edru i åtte år. Her med kona Kathryn Boyd Brolin i 2015. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB
AVHOLDS: Josh Brolin har vært edru i åtte år. Her med kona Kathryn Boyd Brolin i 2015. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2013 kom den amerikanske skuespilleren Josh Brolin (53) med en uttalelse mange kanskje kjenner seg igjen i - nemlig at han aldri skulle drikke mer etter å ha dummet seg ut på byen.

Selv om dette er en velkjent kommentar for mange en blytung søndagsmorgen, er det ikke alle som overholder det de prøver å love seg selv, og tar en fest igjen den påfølgende helga.

Slik er det imidlertid ikke for Brolin, som nå kan feire åtte år som edru.

Åtte år som edru

53-åringen la seg inn på rehabilitering i 2013 på grunn av rusproblemer. Mandag takket han familie og venner for støtten gjennom kampen for å bli edru.

«Edrueligheten føles endelig kjærlig uten alle tanker om hvordan det bare påvirker deg. Edruelighet er et øyeblikk hvor man får muligheten til å elske og bli oppslukt i gleden det gir andre. Edruelighet er å vite forskjellen på egoisme og integritet», skriver han på Instagram.

Videre forklarer skuespilleren, som for tida er å se i storfilmen «Dune», at kona er takknemlig for at han har valgt en annen livsstil.

«Edruelighet er også når barna dine kan se på deg og stole på det de ser (du kan se det på pupillene deres, og måten de står foran deg på)», skriver han blant annet videre.

REHAB: Da Lindsay Lohan gjestet David Lettermans talkshow ble det mye fokus på hennes rehab-opphold. Men det virket ikke skuespilleren veldig interessert i å snakke om. Video: Reuters / Worldwide Pants. Vis mer

Tre ekteskap

Brolin la seg inn på rehabilitering i 2013 etter flere offentlige krangler i ruspåvirket tilstand. Samme år skilte han seg fra kona Diane Lane, som han da hadde vært gift med siden 2004.

- Det fikk meg til å tenkte gjennom mange ting. Mora mi døde da jeg var i 20 åra. All påvirkning det hadde på meg som jeg ikke hadde lagt bak meg. Jeg var en skikkelig mammagutt. Men jeg skjønte at jeg var på en destruktiv vei. Jeg visste jeg måtte endre meg og modnes. Det var som jeg tok et steg tilbake og så hamsterhjulet, har han tidligere fortalt til The Guardian om valget om å få hjelp.

Skuespilleren har tidligere også vært gift med Alice Adair fra 1988 til 1994. I 2016 giftet han seg for tredje gang, denne gangen med 19 år yngre Kathryn Boyd Brolin.

Paret forelsket seg bare ett år etter skilsmissen fra Lane og året han la seg inn på rehabilitering. Paret forlovet seg i 2015, og giftet seg i en romantisk seremoni i North Dakota for fem år siden.

Josh Brolin er best kjent fra filmer som «No Country for Old Men» og «True Grit».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer