«Farmen»-vinneren:

Derfor er han ikke vaksinert

Daniel Godø har ikke vaksinert seg mot coronaviruset. Nå avslører «Farmen»-vinneren bakgrunnen for valget.

SKEPTISK: «Farmen»-vinner Daniel Godø forteller at han har takykardi, som igjen fører til at ha ikke ønsker å vaksinere seg mot coronaviruset inntil videre. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SKEPTISK: «Farmen»-vinner Daniel Godø forteller at han har takykardi, som igjen fører til at ha ikke ønsker å vaksinere seg mot coronaviruset inntil videre. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sunnmøringen Daniel Godø (30) vant først sidekonkurransen «Torpet» på TV 2 Play. Noen uker seinere vant han sannelig «Farmen» også - og for en drøy uke siden kunne han feire at han er historisk.

Godø er nemlig den første «Torpet»-vinneren som også vinner «Farmen».

Den store finalen ble spilt inn 3. oktober i år. Og første vaksineinnkallelse for covid-19, den skal han ha fått i september - mens han var på nettopp «Farmen».

Avslører hjertetrøbbel

Da han kom hjem igjen hadde han en prat med legen sin, avslører han nå overfor Dagbladet.

- Jeg har noe som heter takykardi. Det vil si at jeg har et litt sårbart hjerte, jeg kan få kraftig og høy puls helt plutselig - og da slår det i «190». Jeg får det ikke til å roe seg ned, og jeg må sove for at det skal gi seg. Det er ingen sykdom, men det er en tilstand der hjertet mitt plutselig løper løpsk, og derfor vil jeg ikke ha vaksine, forteller han.

Ifølge NHI (Norsk Helseinformatikk, journ.anm.) er takykardi den vanligste rytmeforstyrrelsen i hjertet, noe som kan medføre en unormalt høy puls.

Derfor skal også «Farmen»-vinneren ha fått beskjed om at det beste var å unngå vaksina.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.