Prins Harry:

Derfor er han tilbake i Storbritannia

Prinsen har returnert til hjemlandet for å avduke en statue sammen med storebror prins William.

I GAMLELANDET: Prins Harry har landet i Storbritannia, men Meghan er hjemme i USA sammen med de to barna. Her er ekteparet i 2018. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB
I GAMLELANDET: Prins Harry har landet i Storbritannia, men Meghan er hjemme i USA sammen med de to barna. Her er ekteparet i 2018. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har lenge vært ventet at prins Harry (36) skal reise tilbake til hjemlandet Storbritannia for å delta på avdukingen av en ny statue av prinsesse Diana 1. juli - dagen hun skulle ha fylt 60 år.

Avdukingen skjer på Kensington Palace, der prinsen får selskap av storebroren prins William (39). Motemagasinet Harper's Bazaar får bekreftet at prinsen nå har landet i Storbritannia.

En talsperson sier til bladet at prins Harry trygt har ankommet Frogmore Cottage i Windsor, der han skal oppholde seg fram til avdukingen neste uke. Det var i denne boligen Harry og kona hertuginne Meghan (39) bodde før de flyttet til California i USA i fjor vår.

Meghan blir imidlertid ikke å se på den store dagen 1. juli. Hun er hjemme i USA sammen med sønnen Archie (2) og datteren Lillibet Diana, som kom til verden i starten av juni.

Lite arrangement

Sist gang prins Harry var i hjemlandet, var i april. Da deltok han i begravelsen til bestefaren prins Philip, som gikk bort 99 år gammel 9. april. Også da reiste han uten Meghan - hun ble anbefalt å ikke fly på grunn av graviditeten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer