Laura Ingraham:

Derfor er hun forhatt av superstjernene: ­- Motbydelig

Programlederen blir omtalt som et «monster» av sin egen bror.

OMSTRIDT: Den amerikanske tv-personligheten Laura Ingraham (55) har blitt gjenstand for krass kritikk den siste tida. Det er derimot ikke første gang hun har havnet i skuddlinjen. Foto: NTB Scanpix
OMSTRIDT: Den amerikanske tv-personligheten Laura Ingraham (55) har blitt gjenstand for krass kritikk den siste tida. Det er derimot ikke første gang hun har havnet i skuddlinjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det stormer rundt den konservative tv-personligheten Laura Ingraham (55). Bare den siste uka har Justin Bieber krevd henne sparket. Noen av verdens største rappere har oppfordret til boikott, og modell Chrissy Teigen har omtalt henne som et «monster».

Bakgrunnen for Biebers voldsomme kritikk, kommer etter at Ingraham latterliggjorde den avdøde rapperen Nipsey Hussle (33) på sitt eget nyhetsprogram «The Ingraham Angle» på Fox News.

For ei uke siden, dagen etter Hussles minnestund, viet Ingraham et innslag til låta «FDT» (Fuck Donald Trump), av rapperen YG - hvor Hussle bidrar på to av versene. 55-åringen, som er en stor Trump-tilhenger, lo seg gjennom sekvensen, mens hun liret av seg sarkastiske kommentarer. Spesielt får hun pepper for denne bemerkningen:

- Refrenget som går om og om igjen, er det relatert til tidenes laveste arbeidsledighet noensinne for afroamerikanere?

- Motbydelig

Opptrinnet fikk flere - deriblant Bieber - til å tenne på alle plugger.

- Laura Ingraham, det er helt motbydelig å være vitne til det du gjorde på nasjonalt tv. Hvordan våger du å le opp i ansiktet på en person som er gått bort. (...) Tenker du ikke på familien som har mistet sin kjære og som nå må se deg håne ham på tv? Det er absurd, og du burde få sparken. Punktum, skriver artisten på Instagram - og får støtte av stjerner som The Game, Snoop Dogg og T.I, ifølge CNN.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer