Ivana Trump:

Derfor er hun singel

Donald Trumps ekskone letter på sløret om privatlivet.

FORHÅPNINGSFULL: Ivana Trump er mor til tre av Donald Trumps fem barn. Hun har høye forhåpninger om barna, og sier nå at hun håper dattera Ivanka tar over roret etter faren. Her fotografert i 2007. Foto: Sara Jaye Weiss/REX, NTB Scanpix
FORHÅPNINGSFULL: Ivana Trump er mor til tre av Donald Trumps fem barn. Hun har høye forhåpninger om barna, og sier nå at hun håper dattera Ivanka tar over roret etter faren. Her fotografert i 2007. Foto: Sara Jaye Weiss/REX, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dersom Donald Trump (74) stikker av med seier i valget i november, vil han med all sannsynlighet styre landet i fire år til. Tanken skremmer mange demokrater, som helst vil se Joe Biden (77) tre inn i Det hvite hus så fort som svint.

Dersom fire nye år med Donald Trump er nok til å skremme enkelte, vil de nye påstandene til Ivana Trump (71) få enda flere til å skjelve i buksene. Hun var gift med den nåværende amerikanske presidenten i en årrekke, og er mor til de tre eldste barna hans - Donald Jr. (42), Eric (36) og Ivanka (38). Og det er om dattera hun kommer med nye påstander.

Presidentens ekskone mener nemlig at hun fort kan ta over etter faren, og bli USAs første kvinnelige president. Skjer det, klarer hun altså det Hillary Clinton aldri fikk til.

Ikke på jakt

Før vi kikker på de nye opplysningene om dattera, er det verdt å ta et tilbakeblikk. Presidenten og den tjekkiskefødte forretningskvinnen giftet seg i 1977 og holdt sammen fram til 1992.

Som kona til den eksentriske milliardæren Donald Trump, ble hun raskt en av de mest kjente og omtalte konene i New Yorks offentlighet. I etterkant av skilsmissen trakk hun seg i stor grad unna rampelyset, men bruddet skremte slett ikke Ivana fra å satse på kjærligheten på ny.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer