«Farmen» vs. «Farmen kjendis»

Derfor er kjendisversjonen annerledes: - Vi hadde det altfor enkelt

Dette skiller egentlig ordinære «Farmen» og «Farmen kjendis».

BEDRE KÅR? Flere av årets «Farmen»-kjendiser mener tv-oppholdet burde ha vært enda tøffere. Her med Inga Berit LeinFrank Løke og Martine Ek Hagen under innspillingen i sommer. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BEDRE KÅR? Flere av årets «Farmen»-kjendiser mener tv-oppholdet burde ha vært enda tøffere. Her med Inga Berit LeinFrank Løke og Martine Ek Hagen under innspillingen i sommer. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Oppholdet kunne ha vært langt tøffere, med trangere kår og mer innspillingstid. Vi hadde det altfor enkelt der inne, forteller Frank Løke (38) til Dagbladet.

Den tidligere håndballprofilen er blant de gjenværende kjendisene i årets sjette og siste «Farmen kjendis»-uke på tv, sammen med blant andre Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35), Martine Ek Hagen (26) og Pål Anders Ullevålseter (49).

Hadde det vært opp til Løke å bestemme hvor lenge tv-innspillingen skulle pågå, plusser han mer enn gjerne på ukene som tilsvarer lengden på et ordinært «Farmen»-opphold: Elleve uker.

«Koseleir»

- Det handler om riktig innstilling, og hadde gått helt fint. Etter å ha vært der inne selv, og sett hvordan ting foregår i den originale versjonen, er det ingen tvil om at kontrastene er store, forteller han.

Det er ikke første gang Løke peker på hvordan årets «Farmen»-kjendiser, inkludert ham selv, har hatt det for lett. Allerede i sin første tv-uke gikk 38-åringen hardt ut mot særbehandlingen enkelte at hans meddeltakere fikk underveis, med kaffe- og tobakkskrav som et nedslående eksempel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer