«Ex on the Beach»:

Derfor er Monica (40) med på «Ex on the Beach»

- Altså, jeg aner ikke hvorfor jeg er her.

SESONGSTART: Endelig er det klart for en ny sesong med «Ex on the beach», og med i årets sesong er også tidenes eldste «EOTB»-deltaker. Reporter: Ruben Pedersen/Thea Hope. Video: Thea Hope/Rød Løper. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAURITIUS (Dagbladet): Til tross for at konseptet heter «Ex on the beach», og at alle har levert lister over samtlige av eksene sine, blir deltakerne til stadighet overrasket og sure av å se sine egne tidligere flammer komme spaserende nedover stranda.

Dette var tilfellet i store deler av fjorårets sesong, og skjer også i år. Årets første eks til å spankulere ned den tropiske stranda, er ingen ringere enn Monica Gaustad (40), bedre kjent under aliaset «Moccababe». Hun er eksen til deltaker Richard Liedholm (33), som mildt sagt blir alt annet enn glad over å se bergenseren på den tropiske øya.

Forholdet deres endte stygt, og de har ikke hatt kontakt siden. Gaustad reiste til Paris med en gang etter bruddet, og har ikke sett seg tilbake siden. Mer om det seinere.

- Crazy motherfucker

Dagbladet fikk møte henne like før hun skulle inn i villaen, da hun fortsatt var uvitende om hvilken av hennes tidligere flammer som var der inne allerede.

- Altså, jeg aner ikke hvorfor jeg er her. Jeg sa nei de første gangene de kontaktet meg. Jeg har blitt forespurt om «Love Island» og andre greier opp gjennom, fordi de åpenbart vil ha crazy folk med. Jeg har ikke hatt lyst, men denne gangen tenkte jeg «fuck it», forteller den solbrune bergenseren, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer