Chris Hemsworth:

Derfor får bildet oppmerksomhet

Chris Evans fikk trolig ikke den gratulasjonen han hadde håpet på.

SPØKEFUGL: Hollywood-stjerna Chris Hemsworth dro en aldri så liten spøk i anledning Chris Evans' 40 årsdag. Foto: Instagram / chrishemsworth
SPØKEFUGL: Hollywood-stjerna Chris Hemsworth dro en aldri så liten spøk i anledning Chris Evans' 40 årsdag. Foto: Instagram / chrishemsworth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På søndag fylte Hollywood-stjerna Chris Evans 40 år, og i den anledning tok «Avengers»-kollegaen Chris Hemsworth (37) seg friheten til å spøke litt med jubilanten.

Til ære for bursdagsbarnet delte nemlig 37-åringen et Instagram-innlegg. Haken er imidlertid at bildet ikke viser Evans, men en annen Chris - nemlig Chris Pratt (41).

«Gratulerer med 40-årsdagen, Chris Evans. Du vil alltid være nummer én i min bok», skrev Hemsworth spøkefullt til en selfie av seg selv og Pratt.

- Ser annerledes ut

Hemsworths bilde ser for øvrig ut til å være tatt bak kulissene i den kommende filmen «Thor: Love And Thunder», der både Hemsworth og Pratt er klare for å gjenskape Marvel-rollene sine.

Den australske stjernas humoristiske gratulasjon til Evans ble raskt plukket opp av mediene, deriblant People. Reaksjonene i kommentarfeltet har heller ikke latt vente på seg.

I skrivende stund har innlegget fått over fem millioner likerklikk, og det er tydelig at flere av fansen slenger seg med på Hemsworths påfunn.

«Chris Evans ser annerledes ut», kommenterer en humoristisk, mens en annen skriver:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer