Gordon Ramsay:

Derfor får ikke sinnakokkens barn ett eneste øre

Kokken forteller hvorfor han ikke ønsker å videreføre formuen til barna. 

SPARSOM: Gordon Ramsay ønsker ikke at barna skal bli bortskjemte. Derfor får de heller ikke smake på farens formue på drøye 460 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix
SPARSOM: Gordon Ramsay ønsker ikke at barna skal bli bortskjemte. Derfor får de heller ikke smake på farens formue på drøye 460 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet) Ifølge det anerkjente finansmagasinet Forbes er den britiske stjernekokken Gordon Ramsay (50), like kjent for sin korte lunte som for sin kokkelering, verdt nærmere 466 millioner kroner.

Han er verdens best betalte kjendiskokk, noe han har blitt etter flere suksessfulle tv-programmer, 30 restauranter og egne produkter. Han hviler imidlertid ikke på laurbærene, og er fortsatt like aktiv i yrket som da han startet på midten av 1990-tallet.

De samme verdiene ønsker han å videreføre til sine fire barn. Ramsay forteller i et nytt intervju at det er grunnen til at de fire millionærarvingene ikke får ett eneste øre fra ham.

Vil at de skal jobbe selv

I et portrettintervju med The Telegraph forteller sinnakokken at de fire barna hans Elizabeth «Tilly» Matilda (15), Holly Anna (17), Megan Jane (18) og Jack Scott (17) ikke kommer til å se noe til formuen hans.

Alle barna er i tenåra og går ifølge avisa i farens fotspor med studier og veldedighetsarbeid. Den stolte kjendisfaren ønsker derfor ikke å støtte dem økonomisk.

- (Formuen) går definitivt ikke til dem, og det er ikke for å være slem. Det er for å ikke skjemme dem bort, forteller han og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer