Iselin Guttormsen:

Derfor fikk hun danse-«ja»

Influenseren var den første som forlot fjorårets «Skal vi danse». Nå er hun med i «all stars»-sesongen.

ETT ÅR SENERE: Iselin Guttormsen var med i Skal vi danse i fjor, nå gjør hun comeback - bare ett år senere. Foto: Morten Eik / Se og Hør
ETT ÅR SENERE: Iselin Guttormsen var med i Skal vi danse i fjor, nå gjør hun comeback - bare ett år senere. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tirsdag kunne TV 2 endelig avsløre hvilke tidligere «Skal vi danse»-deltakere som returnerer til den nye «all stars»-utgaven.

Felles for årets kjendiser er at de alle har kommet høyt opp i sesongen de først deltok i, men ett unntak er det.

Sexolog og influenser Iselin Guttormsen (35) var med i fjor, men ble den aller første til å forlate konkurransen, dette på grunn av en skade.

Det ble en tårevåt seanse da hun på krykker måtte meddele at «Skal vi danse»-eventyret var over for hennes del. Det tok ikke lang tid før ideen om å returnere på et seinere tidspunkt ble lansert.

EXIT: Under tirsdagens presentasjon av høstens «Skal vi danse»-deltakere ble Helene Olafsen introdusert som programleder og Katrine Moholt som deltaker. Og skal vi tro Katrine, har hun eldet sin siste «Skal vi danse»-sending. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Nå har hun fått plass i «all stars»-sesongen, noe flere ser ut til å undre seg over. I ulike kommentarfelt på sosiale medier er det flere som setter spørsmålstegn ved hvorfor hun er med i år.

Dette sier TV 2

Dagbladet har vært i kontakt med TV 2 for å høre hva de tenker om reaksjonene.

- Hvorfor har TV 2 valgt å inkludere Iselin Guttormsen i årets «all star»-cast?

- Årets sesong er «Skal vi danse: all star» med tidligere vinnere, finalister og publikumsfavoritter. Iselin Guttormsen er en publikumsfavoritt som fikk mye oppmerksomhet rundt sin sjokkexit i fjor, og som vi ønsket å gi en ny sjanse i år, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2, til Dagbladet.

KJENDISMANAGER: David Eriksen jubler over at Iselin Guttormsen, som er i stallen hans, skal være med i høstens «Skal vi danse». Men hun var ikke den eneste som ble spurt. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

TV 2 svarer også på hva de tenker om reaksjonene og kritikken som kommer knyttet til valget.

- Vi setter stor pris på engasjementet fra seerne, uttaler Haldorsen.

- Må benytte meg av anledningen

Da Dagbladet møtte Guttormsen under pressedagen til «Skal vi danse» på Clarion Hotel Oslo i Bjørvika, ble deltakeren konfrontert med det faktum at hun er den «all star»-deltakeren med minst erfaring.

- Det er helt riktig det, svarte en smilende Guttormsen.

SUPERDUELL: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Alexander Hetland sto for en av tidenes «Skal vi danse»-dueller i 2019. Da gikk Alexander seirende ut av duellen. Til høsten kan Jørgine få sin revansj. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Videre svarte hun på hva slags strategi hun vil bruke for å nå opp.

- Jeg må jo benytte meg av den anledningen - at folk kanskje blir litt sjokkerte. At de ikke helt trodde at jeg hadde dette i meg, sier 35-åringen og følger opp:

- De har sett disse andre her før, så lista der er ganske høy. Jeg kan kanskje ha den fordelen at folk får en ekstra «wow»-faktor, fordi de ikke har sett meg på dansegulvet før, bortsett fra jiven da.

- Hvem ser du på som din største konkurrent?

- Alle er så flinke. Du vet aldri hvem som vinner eller ryker ut. Det er like sjokkerende hver gang - i hvert fall hvem som ryker, svarer Guttormsen og legger til:

ROMANSE: Vil noen finne tonen på «Skal vi danse 2022»? Vi spurte deltakerne. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Jeg kan si det sånn at jeg heier på jentene i år. Jeg vil ha en kvinnelig seier, så om ikke det blir meg, så en av de andre jentene. Det er fader meg på tide!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer