Det svenske kongehuset:

Derfor fikk ikke alle være med på kongebildet

Dronning Silvia, prins Daniel og prins Oscar glimret med sitt fravær.

- POMP OG PRAKT: Dette bildet av kong Carl Gustaf, kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle ble tatt i desember i fjor, men ble først offentliggjort på mandag. Foto: Kungahuset.se
- POMP OG PRAKT: Dette bildet av kong Carl Gustaf, kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle ble tatt i desember i fjor, men ble først offentliggjort på mandag. Foto: Kungahuset.se Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Mandag publiserte det svenske hoffet et nytt bilde av kong Carl Gustaf (71), kronprinsesse Victoria (40) og prinsesse Estelle (5).

I forbindelse med offisielle familiebilder, figurerer som regel flere av kongehusets medlemmer i fotografiene. Visse har imidlertid bitt seg merke i at det denne gang mangler flere sentrale personer fra den «innerste kretsen».

Verken kongens ektefelle, dronning Silvia (74), kronprinsessens ektemann, prins Daniel (44), eller prinsessens bror, prins Oscar (1), fikk være med på det nye kongebildet.

- Vil overta som dronning

Ifølge Expressen er fotooppdraget gjennomført på Slottet i den svenske hovedstaden i desember. Årsaken til de tre ovennevntes fravær er for å markere familien Bernadottes 200 år på tronen.

- Bildene ble tatt før jul i forbindelse med Nobel-festlighetene og publisert nå i forbindelse med Bernadotte-jubileet i år. Estelle matchet igjen sin mor. Her ser vi kongen, kronprinsessen og arveprinsessen, som en dag vil overta som dronning, sier kongereporter i Se og Hør, Anders Johan Stavseng, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer