Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Grey's Anatomy»-stjerna:

Derfor fikk Patrick Dempsey kona til å avlyse skilsmissen

I 2015 søkte skuespillerens kone om å skille seg fra han, men de er fortsatt gift. Slik fikk han forholdet til å fungere. 

- BEGGE VILLE GJØRE JOBBEN: I fjor søkte Patrick Dempseys kone om skillsmisse. Den ble det aldri noe av, for ifølge skuespilleren jobbet han hardt for å beholde ekteskapet. Foto: Alban Wyters/ABACAPRESS.COM, NTB scanpix
- BEGGE VILLE GJØRE JOBBEN: I fjor søkte Patrick Dempseys kone om skillsmisse. Den ble det aldri noe av, for ifølge skuespilleren jobbet han hardt for å beholde ekteskapet. Foto: Alban Wyters/ABACAPRESS.COM, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I januar i fjor kom beskjeden om at stylisten Jillian Dempsey hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen, «Grey's Anatomy»-stjerna Patrick Dempsey (50).

Paret hadde da vært gift i 15 år, og har tre barn sammen. Bruddet kom som et sjokk på amerikansk presse, men oppmerksomheten ble gitt forgjeves.

Paret fant nemlig tilbake til hverandre, og det var ikke helt tilfeldig.

I et intervju med People forteller nå 50-åringen at han jobbet hardt for å ikke la de foregående årene med ekteskap forsvinne.

- Jobbe med problemene

- Ekteskapet vår var ikke noe jeg hadde planer om å kvitte meg med. Jeg følte ikke at vi hadde gjort jobben skikkelig. Og vi ville begge gjøre den jobben. Det er sånn det starta, forteller han til People.

E Online har gjengitt deler av intervjuet, som nå er til salgs i amerikanske bladhyller.

I intervjuet forteller Dempsey at han ville holde på ekteskapet for familiens del, og at verken han eller kona egentlig var klare for å kvitte seg med partnerskapet.

Det var gjennom terapi at de fant tilbake til hverandre.

- Alle har hver sin vei her i livet. Jill og jeg bestemte oss for at det var på tide at vi jobbet med problemene våre og forbedret oss, forteller han.

Nå beskriver skuespilleren forholdet som «mye sunnere», fordi begge parter har blitt bevisstgjort på deres «individuelle behov».

- Vi ønsker å være rollemodeller for barna våra. Er man uenig med hverandre må man bare jobbe med det, sier stjerna til bladet.

Populær karakter

Dempsey er i disse dager snart aktuell med en rolle i den mye omtalte «Bridget Jones's Baby» - oppfølgeren til den forrige filmen i serien fra 2004.

De fleste husker han nok imidlertid som karakteren Derek «McDreamy» Shepherd i sykehusserien «Grey's Anatomy», en serie han var med i i hele ti år.

I 2012 skuffet derimot medskuespiller Ellen Pompeo en rekke kvinnelige fans, da hun snakket om hvordan det egentlig var å kysse med skuespilleren.

I de første sesongene av serien hadde rollefiguren hennes et utsvevende kjærlighetsliv, noe som gjorde at Pompeo måtte dele seng og kline med mange menn. De siste sesongene måtte hun derimot bare forholde seg til å kysse med Dempsey.

- Det blir jo litt enklere når jeg bare må kysse på én person. Men han og jeg er som bror og søster, så det blir ganske rart og ekkelt, forklarte hun i talkshowet «Chelsea Lately».

Og selv om de to får det ut til å se ut som ekte kjærlighet på skjermen, er virkeligheten en ganske annen.

- Vi må åpne munnene for å få det til å se ekte ut når vi kliner i serien. Men vi bruker ikke tunge når vi kysser, sa hun da.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!