«Grey's Anatomy»-stjerna:

Derfor fikk Patrick Dempsey kona til å avlyse skilsmissen

I 2015 søkte skuespillerens kone om å skille seg fra han, men de er fortsatt gift. Slik fikk han forholdet til å fungere. 

- BEGGE VILLE GJØRE JOBBEN: I fjor søkte Patrick Dempseys kone om skillsmisse. Den ble det aldri noe av, for ifølge skuespilleren jobbet han hardt for å beholde ekteskapet. Foto: Alban Wyters/ABACAPRESS.COM, NTB scanpix
- BEGGE VILLE GJØRE JOBBEN: I fjor søkte Patrick Dempseys kone om skillsmisse. Den ble det aldri noe av, for ifølge skuespilleren jobbet han hardt for å beholde ekteskapet. Foto: Alban Wyters/ABACAPRESS.COM, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I januar i fjor kom beskjeden om at stylisten Jillian Dempsey hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen, «Grey's Anatomy»-stjerna Patrick Dempsey (50).

Paret hadde da vært gift i 15 år, og har tre barn sammen. Bruddet kom som et sjokk på amerikansk presse, men oppmerksomheten ble gitt forgjeves.

Paret fant nemlig tilbake til hverandre, og det var ikke helt tilfeldig.

I et intervju med People forteller nå 50-åringen at han jobbet hardt for å ikke la de foregående årene med ekteskap forsvinne.

- Jobbe med problemene

- Ekteskapet vår var ikke noe jeg hadde planer om å kvitte meg med. Jeg følte ikke at vi hadde gjort jobben skikkelig. Og vi ville begge gjøre den jobben. Det er sånn det starta, forteller han til People.

E Online har gjengitt deler av intervjuet, som nå er til salgs i amerikanske bladhyller.

I intervjuet forteller Dempsey at han ville holde på ekteskapet for familiens del, og at verken han eller kona egentlig var klare for å kvitte seg med partnerskapet.

Det var gjennom terapi at de fant tilbake til hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer