Kendall Jenner:

Derfor flyktet hun fra Brad Pitt

Kendall Jenner dro fra den omtalte søndagsgudstjenesten til Kanye West da Brad Pitt ankom.

MODELLKARRIERE: Kendall Jenner er en av verdens mest profilerte og kjent modeller - men hun blir fortsatt «starstruck» når hun møter andre berømtheter. Foto: NTB Scanpix
MODELLKARRIERE: Kendall Jenner er en av verdens mest profilerte og kjent modeller - men hun blir fortsatt «starstruck» når hun møter andre berømtheter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ved hjelp av en spirende modellkarriere har Kendall Jenner (23) klart å skape et navn for seg selv, til tross for at hun kommer fra en av verdens mest kjente familier.

Siden Kendall var i tenåra har mennesker verden over fulgt henne og resten av Kardashian/Jenner-familien gjennom den mye omtalte realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Som søster av blant andre Kim Kardashian (38) og Kylie Jenner (22), har det vært stor konkurranse i å holde seg selv relevant, men utenfor tv-skjermene har Kendall tatt modellindustrien med storm.

Rømte fra gudstjenesten

Til tross for at hun er en av verdens mest ettertraktede modeller, tillater også Kendall seg å være nervøs rundt andre store kjendiser. Det er spesielt én person som har trigget nervene hennes ekstra godt.

Nylig deltok nemlig filmstjerna Brad Pitt (55) på Kanye West (42) sin mye omtalte «Sunday Service», en spesiell gudstjeneste skapt av artisten selv som blant annet inneholder sang og musikk. At Pitt var blant gjestene, skal imidlertid ha blitt for mye av det gode for Kendall som også var til stede under gudstjenesten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer