Silje Larsen Borgan:

Derfor flytter hun

«Karpe»-manageren selger leiligheten på Rosenhoff.

PÅ FLYTTEFOT: Silje Larsen Borgan og familien er på flyttefot. Foto: Thomas Andersen / TV 2
PÅ FLYTTEFOT: Silje Larsen Borgan og familien er på flyttefot. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert

Tidligere «Idol»-dommer og manager Silje Larsen Borgan (35) og familien har den siste tiden bodd i en leilighet ved Rosenhoff i Oslo.

Nå kan hun imidlertid avsløre at de er på flyttefot og at leiligheten skal selges. Det kommer frem på 35-åringens Instagram-profil.

«Vi selger leiligheten, den anbefales», skriver hun.

Leiligheten er på 109 kvadratmeter og har fire soverom og to stuer.

Flyttesommer

Heldigvis for Borgan og familien trenger de ikke flytte så langt. I en tekstmelding til Dagbladet avslører 35-åringen hvorfor de selger leiligheten sin.

- Vi selger fordi vi har vært så heldige å få kjøpe en annen leilighet i samme borettslag med en super balkong. Så vi skal bare opp noen trapper, rett og slett.

Borgan er svært fornøyd både med bygården og naboene sine.

- Vi stortrives i området og føler oss veldig heldige som får beholde naboene og miljøet. Det er helt nydelig, vi elsker dette stedet.

DRØMMEBOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom» viser Jan Thomas og kjæresten Harlem viser fram drømmeboligen. Vis mer

Flere gode nyheter

Det var i fjor sommer at Borgan og kjæresten Goran Obad (36) kunne ønske sitt første felles barn velkommen til verden.

Det avslørte Borgan på Instagram, der hun delte et bilde av den lille familien.

Den lille jenta fikk navnet Mila Sienna Borgan Obad. Fra tidligere har manageren sønnen Alfred (6), sammen med P3-profilen Ruben Gran.

I april delte 35-åringen nok en gladnyhet på Instagram. Der kunne hun avsløre at hun har blitt forlovet.

«Vet ikke med dere, men vi har en egen gjenåpningsplan. Noen ble fridd til i slalåmbakken», skrev hun til en bildeserie av blant annet en forlovelsesring på fingeren og seg selv i skibakken.

Til Dagbladet fortalte musikkmanageren at frieriet absolutt kom som en overraskelse.

- Han overrasket meg hundre prosent. Det føles veldig bra! Som om jeg ikke var utålmodig nok på å kunne arrangere store fester fra før … Vi gleder oss til å samle og feire når det er mulig, skrev hun i en SMS.

Idol-dommer og DJ

Musikkmanageren har de siste årene blitt et godt kjent ansikt i Norge, etter at hun tok jobben som «Idol»-dommer i TV 2-programmet sammen med Tshawe Baqwa (41) og Andreas «Tix» Haukeland (28).

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Blant artistene 35-åringen har i stallen finner man navn som Cezinando, Emilie Nicolas, Marit Larsen og Karpe.

Siden 2009 har hun også utgjort halvparten av DJ-duoen «Hoetell» sammen med den tidligere P3-profilen Christine Dancke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer