Fredrik Eklund:

Derfor flytter kjendisfamilien

Tar med seg mann og barn til Beverly Hills.

FLYTTER: Stjernemekler Fredrik Eklund (t.h), ektemannen Derek Kaplan og tvillingene Fredrik Jr. og Milla pakker sakene og flytter fra New York. Foto: Fredrik Eklund / Instagram
FLYTTER: Stjernemekler Fredrik Eklund (t.h), ektemannen Derek Kaplan og tvillingene Fredrik Jr. og Milla pakker sakene og flytter fra New York. Foto: Fredrik Eklund / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske luksusmekleren Fredrik Eklund (42), kjent fra realityserien «Million Dollar Listing New York», har hatt en forrykende karriere som mekler i New York, der han har bodd siden 2002.

Der har han balansert et liv hvor han selger luksusboliger til store stjerner som Cameron Diaz (46) og Britney Spears (37), samtidig som lykken har smilt på hjemmebane med både mann og barn.

Det kom trolig derfor som et sjokk for mange da mekleren nylig delte nyheten om at han forlater New York, på sin egen Instagram-konto.

Flyttefot

Han pakker nemlig sakene og flytter til Los Angeles sammen med ektemannen og kunstneren Derek Kaplan (44), og deres tvillinger Milla og Fredrik Jr. (1).

Under bildet, der familien står på en flyplass og ser på flyene, skriver han blant annet:

«I går flyttet vi til Los Angeles. Det var en smule emosjonelt å se barna så glade for å gå på flyet».

Skal pendle

Ifølge ham selv er flyttingen noe han og ektemannen har snakket om i flere år, og planen har lenge vært å ekspandere meklerfirmaet.

Samtidig beroliger han alle «Million Dollar Listing»-fans med at det både vil være mulig å følge flyttingen i kommende sesong av serien, men også at han vil pendle fram og tilbake mellom New York, Los Angeles og Miami, og vil derfor fortsette å være med i programmet. Barna og Kaplan vil derimot være i Los Angeles på heltid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer