Dennis Siva Lie:

Derfor flyttet han fra kjæresten

- Det er litt romantisk.

BOR MED EN KOMPIS: Dennis Siva Lie bor for tida i Oslo med en kamerat. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BOR MED EN KOMPIS: Dennis Siva Lie bor for tida i Oslo med en kamerat. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Dennis Siva Lie (28) ble raskt et kjent fjes, både etter deltakelsen i realitysuksessen «Kompani Lauritzen», og som programleder i «God kveld Norge» sammen med makkeren Marte Bratberg (33).

I tillegg til jobb, bruker Siva Lie mye tid med kjæresten, som fram til nylig har vært samboeren hans.

I podkasten «Råning med Tone» har 28-åringen tidligere fortalt at han og samboeren har valgt å flytte fra hverandre, men at kjæresteforholdet likevel består. Ifølge 28-åringen er nemlig kjæresten en travel dame som studerer medisin, som krever mye tid.

MISFORSTÅELSE: Da Dennis Siva Lie var korporal inne på «Kompani Lauritzen» skjedde det noe som førte til at produksjonen måtte beklage seg. Video: TV 2. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Hvis jeg har to timer der jeg ikke gjør noe, så vil jeg helst henge med noen, forklarer han, og sier det var en faktor som bidro til avgjørelsen.

Da Dagbladet møtte programlederen under Bowling Celebrity Invitational på mandag, åpnet 28-åringen ytterligere opp om hvorfor paret ikke lenger deler adresse.

- Lå litt i kortene

Paret har tidligere bodd sammen i Trondheim under coronapandemien. Nå bor begge i Oslo, men hver for seg.

- Hun flytta ned til Oslo for å studere medisin, da bodde jeg fortsatt i Trondheim. Så da jeg flytta ned til Oslo, for jeg fikk jobb i «God kveld Norge», så ble vi enige om at vi skulle bo litt fra hverandre, men samtidig i nærheten. Så det lå litt i kortene hele tida, forklarer Siva Lie til Dagbladet.

TV-profilen forteller at begge synes det virket som en god plan å bo fra hverandre, noe det også har vært. For tida bor Siva Lie i kollektiv med en kompis.

- Hun bor kanskje fem minutter å gå unna, så vi sover hos hverandre annenhver dag og koser oss, forklarer TV 2-profilen.

AVSLØRER: Mie Cappelen og kjæresten flytter sammen i Oslo. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken Vis mer

- Det er litt romantisk, jeg liker det. Det er litt som å gå tilbake til dating igjen. Nå får jeg meldinga: «Skal du sove hos meg i dag?».

- Det er logistiske grunner også, legger han til.

Matchet på Tinder

I «Råning med Tone» forteller programlederen at han møtte sin utkårede på datingappen Tinder. Etter å ha matchet bestemte de seg for å møtes.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

På spørsmål om det var kjærlighet ved første blikk, svarer Siva Lie bekreftende.

- Vi møttes, tok en pils, stakk og bada og var spontante. Det var i Trondheim der vannet er litt kaldere, så det er litt mer gøy.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer