Hertuginne Meghan og prins Harry:

Derfor følger de bare 15 brukere på Instagram

Hertugparet vil fremme inspirerende saker, mennesker og organisasjoner.

OVERRASKET: Mange ble overrasket da hertugparet nylig slutten å følge alle følgerne på Instagram. Duoen har imidlertid en god grunn til hvorfor de har gjort det. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Mange ble overrasket da hertugparet nylig slutten å følge alle følgerne på Instagram. Duoen har imidlertid en god grunn til hvorfor de har gjort det. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag delte prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) et innlegg på sin offisielle Instagram-profil der de spurte følgerne sine hvem de ser på som sine «krefter for forandring».

Like før dette hadde hertugparet sluttet å følge alle brukerne de tidligere fulgte på Instagram, noe flere bet seg merke i - deriblant E! News. I bildeteksten kan de imidlertid fortelle årsaken til det noe overraskende valget.

Duoen er ikke ukjent for å fremme veldedige organisasjoner på bildedelingstjenesten, og valget om å ikke lenger følge noen har også å gjøre med at hertugparet ønsker å gi enkelte ekstra oppmerksomhet.

Nå følger hertugparet 15 nøye utvalgte Instagram-brukere, valgt av fansen.

Ønsker nominasjoner

«I august måned ønsker vi å strekke oss ut til dere for hjelp. Vi vil vite hvem DERES krefter for forandring er. Hver måned vil vi bytte ut brukerne vi følger for å sette lys på ulike saker, mennesker eller organisasjoner som gjør fantastiske ting for samfunnet sitt og for verden som en helhet», skriver ekteparet under bildet de har delt på Instagram.

Videre oppfordret de følgerne sine til å nominere sine kandidater i kommentarfeltet - som for eksempel kan være noen man ser opp til, en organisasjon som gjør viktig arbeid eller en bruker som rett og slett bare inspirerer deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer