Daniel Craig:

Derfor foretrekker han homobar

Du møter neppe «James Bond»-helten på en hvilken som helst pub.

FORETREKKER HOMOBAR: Daniel Craig avslører hvor han liker å dra ut. Foto: Joel C. Ryan/Invision/NTB
FORETREKKER HOMOBAR: Daniel Craig avslører hvor han liker å dra ut. Foto: Joel C. Ryan/Invision/NTB Vis mer
Publisert

At agent 007 ikke er fremmed for å ta seg en tørr Martini «shaken, not stirred» er allmennkunnskap.

Skuespiller Daniel Craig (53), som har hatt rollen de siste fem filmene er heller ikke fremmed for Martini i glasset, og har selv sagt at han drakk seg dritings på Bonds signaturdrink da han fikk rollen.

Kanskje får du også se ham med en Pornstar Martini i lanken på en homobar. Det er nemlig dit kan foretrekker å være når han skal ut på byen.

Det avslører han i podkasten «Lunch With Bruce».

- Jeg har gått på homobarer så lenge jeg kan huske. For jeg havner ikke i slåsskamper på homobarer. Den aggressive pikksvingningen på heterobarer, jeg ble bare så lei av det som ung. Jeg vil ikke ende opp i slåsskamp, og det hendte ofte, sier han til kameraten, Bruce Bozzi.

De to mimrer tilbake til da de to var på homobar på Venice Beach i Los Angeles i 2011, og pressen fikk nyss i det. Duoen ble fotografert klemmende utenfor, noe som brakte med seg flere spekulasjoner.

NORGE: I den ferske James Bond-traileren finner vi flere klipp fra scener spilt inn i norge. Filmen har premiere 30. september. Bilder fra Universal. Vis mer

Craig kaller opptrinnet «storm i et vannglass», og forklarer altså at han bare foretrekker homobarer over andre barer.

- Det er bare et fint sted å være, alle er chille, ingen trenger å proklamere sin seksualitet. Det er et trygt sted å være. Jeg kunne møte jenter der, de var der for de samme grunnene jeg var der. Det var ikke noe bakenforliggende motiv, sier han i podkasten.

Action-skuespilleren sjekker nok neppe opp damer på byen nå lenger, da han har vært gift med Rachel Weisz (51) siden 2011. Sammen fikk de ei datter i 2018. De to har også hvert sitt barn fra tidligere forhold.

Craig viste seg sammen med datteren Ella Loudon (29) under premieren av «No Time To Die» tidligere i oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer