«Inger in Dubai»:

Derfor forlater de Dubai

Den norske influenseren har kalt emiratet sitt hjem i flere år. Nå er det over.

NYTT KAPITTEL: Inger og Ian Houghton, kjent som gründere og treningsbloggere i Dubai, forlater emiratet til fordel for Norge. Nå avslører de hvorfor. Her er de fotografert med dattera Kaia. Foto: Privat
NYTT KAPITTEL: Inger og Ian Houghton, kjent som gründere og treningsbloggere i Dubai, forlater emiratet til fordel for Norge. Nå avslører de hvorfor. Her er de fotografert med dattera Kaia. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På tampen av forrige uke ble det kjent at Inger Houghton (35), bedre kjent under aliaset «Inger in Dubai», hadde planer om å forlate emiratet - etter å ha bodd der siden 2011. Mange har latt seg fascinere av nordmannens opphold i storbyen, der treningstipsene hennes har engasjert titusenvis av følgere.

Nå er derimot kapittelet ved veis ende, etter nesten ti år.

Nyheten kom omtrent samtidig som hun og ektemannen, Ian Houghton, kunngjorde at de venter tvillinger. Fra før har paret dattera Kaia sammen, men det blir noe helt annet å oppdra tre barn, kontra ett.

Influenseren, som i skrivende stund har over 170 000 følgere på Instagram, kan nå avsløre overfor Dagbladet at babynyheten og flyttingen går hånd i hånd. I tillegg har familien hjemme i Norge hatt mye å si for beslutningen.

Føles viktig

- Vi hadde aldri tenkt å bli i Dubai for alltid, så denne dagen måtte komme. Hovedgrunnen for flyttingen er jo at jeg er gravid med tvillinger og kommer til å trenge hjelp, men også fordi vi vil gi hjelp, forteller hun, og fortsetter:

- Min far fikk slag forrige sommer, og vi vurderte å flytte hjem allerede da. Nå føles det enda viktigere å være nær familien, forklarer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer