Olly Bowman:

Derfor forlater han Norge

- Et kjærlighetsbrev til Norge.

FLYTTER: Olly Bowman, best kjent fra TikTok, er ferdig med Norge - for denne gang. Foto: Instagram
FLYTTER: Olly Bowman, best kjent fra TikTok, er ferdig med Norge - for denne gang. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Australske Olly Bowman har gjort stor suksess i Norge på TikTok, og er en av de store stjernene fra appen. Årsaken til at den blide australieren fant veien til Norge er at han i 2020 forelsket seg i norske Mathilde Bugge, da de møttes på en bar i USA.

I november 2021 kom nyheten om at paret hadde gått fra hverandre, men Olly bestemte seg likevel for å bli værende i Norge.

Han hadde lært seg språket, hadde blitt stor på TikTok og hadde til og med fått tilnavnet Mr. Melk. Grunnen er trolig at Ollys norske aksent minner om karakteren Mr. Melks aksent fra Tine Melks gamle reklamer.

For kort tid siden avslørte Tiktokeren at han skulle flytte fra Norge, til flere følgeres store fortvilelse. Overfor Dagbladet forteller han nå grunnen til at han forlater landet.

Kim Kardashians datter, North West skaper reaksjoner på TikTok etter MET-gallaen. Video: Tiktok - Ardenwolf / Rød Løper Vis mer

Skal til Paris og London

- Det er veldig vanskelig å dra fra Norge, mitt andre hjem, men mens jeg er ung vil jeg reise mye og bo i forskjellige land, sier han og legger til:

- Men kanskje jeg flytter tilbake om noen år, hvem vet?

Han forteller videre at planen er å bo i Paris i noen måneder, før han i august flytter videre til London.

- Så jeg er ikke så langt unna!

Olly beskriver tiden sin i Norge som «den sykeste opplevelsen».

- For to år siden visste jeg ingenting om Norge, og nå har jeg bodd i Norge og kan språket og er egentlig en ekspert i alt som er norsk, sier han lattermildt.

Låt til Norge

Det han har likt aller best, bortsett fra de morsomme tradisjonene nordmenn har (han peker ut det at nordmenn ikke liker å sitte ved siden av hverandre på offentlig transport journ.anm.), er menneskene her.

- Nordmenn er veldig gøyale å være rundt, og de vet jo hvordan man koser seg. Men jeg er ikke så fan av kulden.

Tredje sesong av «Naked Attraction Norge» er ute på Discovery+, og første kvinne som skal finne seg en date blant fem nakne mennesker, er Tiktok-profil Kristjana. Video: Rød Løper / Discovery+ Vis mer

Som en avskjed har Olly laget en låt dedisert til nordmenn - spesielt til norske jenter. Det er nettopp det låten heter - «Norske jenter».

- Hvorfor har du laget denne låta?

- Norske jenter er noe absolutt alle, uansett hvem du er, kan sette pris på. Låten er et kjærlighetsbrev til hele Norge, sånn at jeg hadde noe å gi for å si ordentlig takk for meg, avslutter han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer